4 items total
Dārzeņu mizotājs, sarkans, plastmasa, WMF
10,90 €
WM1877006230
Medus karote INGENIO WOOD K2305814 17,5 cm, Tefal
9,10 €
TEFK2305814
Mikroviļņu krāsns rīsu katls 1 l, zaļš, Lékué
27,49 € –9 %
LKE0200700V17M017
Olu knaibles O-TONGS, 2 knaiblīšu komplekts, Joseph Joseph JS20121

Citi virtuves rīki - gatavojiet kā profesionālis

Kas ir virtuves rīki?

Kā jūs droši vien labi zināt, virtuves darbarīki ir rokas ierīces, ko galvenokārt izmanto virtuvē ēdiena pagatavošanai - tos visus atradīsiet vietnē Kulina, kategorijā virtuves aprīkojums, bet šeit ir arī papildu virtuves darbarīki, kas ir iekļauti šajā kategorijā, lai atvieglotu gatavošanu, cepšanu, tīrīšanu un uzglabāšanu. Pat visvienkāršākie darbi, piemēram, makaronu siešana vai sauso sastāvdaļu mērīšana, var būt sarežģīti bez atbilstoša virtuves aprīkojuma un piederumiem, tāpēc pārliecinieties, ka esat savācis visu nepieciešamo aprīkojumu. Šeit varat izlasīt arī mūsu iepirkšanās ceļvedi par 10 svarīgākajiem virtuves piederumiem.

Mūsu virtuves rīku kolekcijā ir viss, sākot no mezzalunas līdz vienkāršiem instrumentiem, piemēram, šķērēm. Vietnē Kulina varat iegādāties visus nepieciešamos virtuves piederumus no labākajiem zīmoliem, piemēram WMF, Zwilling, Eva Solo, u. c.

Kādi ir pieejamie virtuves rīku veidi un kādam nolūkam tie ir paredzēti?

Vietnē Kulina ir pieejams plašs virtuves darbarīku klāsts, un daži no tiem ir uzskaitīti turpmāk:

  • Konservu atvērēji: Lai atvērtu kārbu, ar tiem var pārgriezt tās vāku.
  • Lobītāji: Mizu mizotāji ir virtuves rīki, ko izmanto, lai bez piepūles noņemtu augļu un dārzeņu ārējo mizu vai miziņu.
  • Virtuves šķēres: Šos daudzfunkcionālos instrumentus virtuvē izmanto dažādiem uzdevumiem, tostarp gaļas apgriešanai, garšaugu griešanai un iepakojuma atvēršanai.
  • Gaļas āmuri: Tos izmanto, lai saplacinātu vai saputotu gaļu, padarot to mīkstāku.
  • Rullīši: Tie ir rīki mīklas saplacināšanai un izveltnēšanai cepšanai vai cepšanai.
  • Mīnmetēji: Šos instrumentus izmanto pārtikas produktu, īpaši garšvielu un garšaugu, smalcināšanai un malšanai.
  • Flambēšanas rīks: To izmanto efektīgajā kulinārijas metodē, kad ēdienā sadedzina šķidrumus uz spirta bāzes, lai piešķirtu aromātu un izceltu ēdienu.
  • Tvaicēšanas grozi: Tos izmanto, lai tvaicētu dārzeņus, jūras veltes vai citus pārtikas produktus, ievietojot tos grozā virs verdoša ūdens.
  • Virtuves standziņas tās ir arī daudzfunkcionāls kulinārijas rīks, ko izmanto dažādu ēdienu turēšanai, pagriešanai un pasniegšanai.
  • Mezzalunas: Šos ar abām rokām lietojamos izliektos nažus izmanto garšaugu, dārzeņu un citu priekšmetu griešanai.
  • Visbeidzot, mums ir gaļas iesmiņš ir gari koka/metāla kociņi, ko izmanto gaļas vai dārzeņu ēdienu gatavošanai.