Atkaulošanas naži

24 items total
Atkaulošanas nazis PRO 14 cm, Zwilling
Sale
113 € –37 %
70,39 €
ZW38404141
Griešanas nazis GO FOR GOLD 21 cm, F.DICK
Sale
111 € –24 %
83,60 €
FDCK814562180
Mazs nazis OLIVE 8,5 cm, Forged
Sale
50 € –20 %
40 €
FORGEDSDV305102
Atkaulošanas nazis SEBRA 16 cm, Forged
Sale
78 € –20 %
62,40 €
FORGEDSDV625037
Atkaulošanas nazis 15 cm, Victorinox
Sale
53,80 € –20 %
43,04 €
VN5666315
Atkaulošanas nazis CLASSIC 18 cm, Wüsthof
Sale
104 € –10 %
93,60 €
WU1030103818
Mazs nazis GO FOR GOLD 7 cm, F.DICK
Sale
60,99 € –23 %
46,64 €
FDCK814460780
Nazītis ROSE WOOD DAMASCUS 7 cm, Dellinger
Sale
38 € –20 %
30,40 €
DNGRXZB27RW3
Nazītis PINK SPIRIT 9 cm, rozā, F.DICK
Sale
50,58 € –22 %
38,98 €
FDCK817470979
Mazs nazis SEBRA 8,5 cm, Forged
Sale
50,73 € –19 %
40,80 €
FORGEDSDV625006

Atkaulošanas naži - tieši tas, kas nepieciešams gaļas atkaulošanai

Kas ir atkaulošanas nazis?

Atkaulošanas nazis ir virtuves naža veids ar garu, plānu, lokanu asmeni ar asu asmeni. To izmanto gaļas, zivju un mājputnu gaļas gabalu atkaulošanai, kā arī gaļas un zivju ādas atdalīšanai. Atkaulošanas nažiem jābūt ļoti asiem, un, jo ilgāk tie ir asi, jo izturīgāki tie ir.

Kā kopt atkaulošanas nazi?

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa atkaulošanas nažu ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, kas ir pietiekami izturīgs pret rūsu, ūdens joprojām var ietekmēt asmeni vai koka rokturus. Tāpēc atkaulošanas nažus ieteicams tīrīt un žāvēt ar rokām uzreiz pēc lietošanas, kā tas jādara ar lielāko daļu virtuves nažu. Pēc tīrīšanas nazis ir arī pareizi jāuzglabā, ievietojot to nažu blokā vai uz magnētiskā statīva.

Kā saglabāt atkaulošanas nazi asu?

Lai saglabātu atkaulošanas naža asmeņa asumu, jums jāatceras divas lietas.

  • izmantot nažiem draudzīgu griešanas dēlis kas nepadara nazi blāvu. Vislabākā izvēle ir koka vai bambusa dēlītis vai augstas kvalitātes plastmasas dēlītis, un jūs tos atradīsit Kulina
  • regulāri asiniet atkaulošanas nazi. Tā neasināto asmeni var uzasināt, izmantojot nažu asinātāju, kas pieejams Kulina
  • atkaulošanas nazi nekad nelieciet trauku mazgājamajā mašīnā. Izskalojiet asmeni siltā, ziepjūdens ūdenī, notīriet to ar mīkstu drānu gar malu un nekavējoties nosusiniet

Ar ko filejas nazis atšķiras no atkaulošanas naža?

Filetēšanas naži ir slaveni ar savu elastību un asajiem asmeņiem, un tie ir paredzēti zivju griešanai un kaulu izņemšanai. Atkaulošanas naži ir labāks risinājums cietākai gaļai, piemēram, cūkgaļai, liellopu gaļai vai vistas gaļai.

Mūsu interneta veikalā varat iegādāties augstākās klases atkaulošanas nažus no tādiem ražotājiem kā F. DIKCK, Wusthof un Dellinger. Ja savā virtuvē gatavojat daudz gaļas, jums vajadzētu apskatīt dažus no mūsu izturīgākajiem nažiem, tostarp miesnieka un šķēpmeistara nažus, un izlasīt mūsu iepirkšanās ceļvedi par virtuves nažiem šeit.