Cepšanas pannas
166 items total
Cepšanas panna - obligāts piederums katrā virtuvē
Kūku veidnes - viss, kas nepieciešams ideālam saldam ēdienam!
Cepšanas panna ir viens no svarīgākajiem virtuves piederumiem. Pat ja jūs necepat kūku katru sestdienu, jūs tomēr vēlaties laiku pa laikam pagatavot kaut ko saldu (dzimšanas dienā, īpašā pusdienlaikā vai ģimenes svētkos), un kvalitatīva kūkas kārba noteikti var palīdzēt jums atstāt iespaidu uz viesiem!
Portālā Kulina mēs piedāvājam plašu dažādu veidu cepšanas pannu izvēli, piemēram,:
- klasisks apaļš pas dzimšanas dienas kūkām vai jūsu leģendārajam Ņujorkas siera kūkai
- dažādu formu un izmēru kūkas veidnes (pārbaudiet Kaiser un de Buyer, kur ir visplašākais dažādu formu klāsts)
- bundt pannas, kas lieliski piemērotas Lieldienām, bet arī jebkurai citai gada dienai (pārliecinieties, ka pārbaudāt bundt pannas pēc Nordic Ware - tie ir neticami!)
- maizes pannas, kas ir piemērotas ne tikai jūsu mājās gatavotai maizei, bet arī visu veidu pastētēm vai augļu kūkām
- smalkmaizītes, ļoti noderīgs rīks vecākiem
- trauciņi maziem desertiem un maziem gardumiem, piemēram, suflē
- veidnes saldiem un sāļiem pīrāgiem un pīrādziņiem
Kā izvēlēties perfektu cepšanas pannu?
- padomājiet, kādu kūku vēlaties cept
- padomājiet, kāds izmērs jums ir nepieciešams - maza kūkas panna būs ideāli piemērota jums diviem, bet ar to var nepietikt lielai ģimenei, kas pēc vakariņām alkst deserta
- izvēlieties pannai piemērotu materiālu. Silikona pannas (piemēram, Lekue piedāvātās) ir ļoti ērtas un ļauj viegli izņemt kūkas, pat ja tām ir ļoti radoša forma. Tērauda pannām ir nelīpošs pārklājums, un vara pannas jūsu virtuvē izskatās kā miljons dolāru
Kā rūpēties par kūku veidnēm?
Ja vēlaties, lai jūsu panna vai maizes panna kalpotu visu mūžu, pārliecinieties, ka ievērojat dažus pamatnoteikumus, piemēram:
- neizmantojiet rīkus, kas var saskrāpēt to nelīpošo pārklājumu (pārliecinieties, ka panna ir pārklāta ar sviestu un rīvmaizes drupatām, vai pievienojiet nedaudz eļļas, lai kūka varētu viegli izkrist)
- daži ražotāji iesaka pirms uzglabāšanas ietaukot kūku veidni
- kūku pannu labāk mazgāt ar rokām, un, ja vēlaties izmantot trauku mazgājamo mašīnu, pārliecinieties, ka esat pārbaudījis ražotāja norādījumus.