Pavāru naži
104 items total
Šefpavāra naži: Nepieciešams rīks katram pavāram
Šefpavāra nazis ir pamats jebkurai virtuvei, neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls šefpavārs vai entuziastisks amatieris. Tā universālums un spēja tikt galā ar plašu uzdevumu loku padara to par neaizstājamu rīku ēdiena gatavošanā.
Mūsu padoms
Lasiet arī
Cik garam jābūt šefpavāra nazim?
Vai zinājāt, ka pareizam šefpavāra naža garumam ir būtiska ietekme ne tikai uz jūsu darba efektivitāti virtuvē, bet arī uz drošību griešanas laikā?
Virtuves naža īpašības
- Asmens – parasti 20 cm garš, nedaudz izliekts ērtai šūpošanas griešanai.
- Materiāls – augstas kvalitātes nerūsējošais tērauds nodrošina izturību un ilgstošu asumu.
- Rokturis – ergonomiski veidots ērtai satveršanai un drošai lietošanai.
Populārākie virtuves nažu zīmoli
Izvēloties virtuves nazi, ir svarīgi izvēlēties pārbaudītus zīmolus, kas apvieno tradīcijas ar modernām tehnoloģijām:
- WÜSTHOF – vācu zīmols ar vairāk nekā 200 gadu pieredzi, kas pazīstams ar precīzu apstrādi un augstas kvalitātes tērauda izmantošanu. Šīs sērijas naži ir iecienīti profesionālu pavāru vidū visā pasaulē.
- DELLINGER – moderns zīmols, kas apvieno tradicionālo meistarību ar inovatīvām tehnoloģijām. Tās naži ir augsti vērtēti par oriģinālo dizainu un izcilām griešanas īpašībām.
- Victorinox – Šveices zīmols, kas ir pazīstams ar savu precizitāti un kvalitāti. Tā šefpavāra naži ir iecienīti to uzticamības un ergonomiskā dizaina dēļ.
Rūpes par šefpavāra nazi
Pareiza naža apkope nodrošina tā ilgu kalpošanas laiku un optimālu veiktspēju:
- Tīrīšana – ieteicams mazgāt ar rokām siltā ūdenī un ar maigu mazgāšanas līdzekli. Izvairieties no trauku mazgājamām mašīnām, kas var sabojāt asmeni.
- Asināšana – regulāra asināšana ar tērauda vai slīpēšanas akmeni palīdz uzturēt nazi asu un gatavu lietošanai.
- Uzglabāšana – drošībai un asmens aizsardzībai uzglabājiet nazi nažu blokā, uz magnētiskās sloksnes vai aizsargapvalkā.
Ieguldījums kvalitatīvā šefpavāra nazī atmaksājas ne tikai darba efektivitātes dēļ, bet arī sniedz prieku gatavojot un nodrošina precizitāti ēdienu pagatavošanā.