Sāls

18 items total
Himalaju sāls 280 g, ar dzirnaviņām, Lie Gourmet
10,95 €
LIE117
Organiskā sāls 60 g, Mill & Mortar
8,99 €
MM19918
Sāls ar rozā pipariem 215 g, ar dzirnaviņām, Lie Gourmet LIE121
Sarkanvīna sāls 80 g, pārslas, Mill & Mortar
7,49 €
MM19906
Trifeļu sāls 265 g, ar dzirnaviņām, Lie Gourmet
11,95 €
LIE122
Citrona un timiāna sāls 320 g, Nicolas Vahé
13 €
NV104981023
Francijas jūras sāls 335 g, Nicolas Vahé
13 €
NV104981004
Sāls ar čilli CHILLI BLEND 315 g, Nicolas Vahé
12 €
NV104981037
Sāls ar tomātiem, parmezānu un baziliku 300 g, Nicolas Vahé NV104981027
Sāls THE SECRET BLEND 320 g, Nicolas Vahé
10,99 € –6 %
10,30 €
NV104981003
Sāls un piparu trauciņi 6,5 cm, balts/melns, Rosendahl RSD20495
Kūpināts sāls 80 g, pārslas, Mill & Mortar
New
8,49 €
MM19903
Piramīdas sāls 70 g, pārslas, Mill & Mortar
New
8,49 €
MM19902

Gardēžu un aromatizēti sāļi - neliels gardums jūsu virtuvei vai draugam...

Sāls - vai tā ir svarīga ēdiena gatavošanā?

Sāls, tāpat kā pipari, ir viena no populārākajām garšvielām, ar ko jau tūkstošiem gadu tiek garšoti ēdieni. Katrs šefpavārs droši vien pat teiktu, ka sāls ir viens no lielākajiem cilvēces draugiem! Par to tika karoti kari, tajā varēja maksāt algas, tā palīdzēja cilvēkiem dziedēt brūces un pat varēja nest laimi!

Kādas ir galvenās sāls lomas virtuvē? Vai tas ir veselīgi?

Sāls piešķir sālītākam garšas aromātam un ir būtiska uzturviela un pārtikas konservants. Lai gan pārlieku liela sāls pievienošana ēdieniem var būt neveselīga, sāls ir cilvēka dzīvībai būtiska uzturviela - tā līdzsvaro šķidrumu asinīs, uztur veselīgu asinsspiedienu, regulē muskuļu darbību un nervu impulsus.

Sāls - ar ko to var aromatizēt un kā to pasniegt?

Atcerieties, ka sāls pastiprina sastāvdaļu dabisko garšu, bet, ja baidāties pievienot pārlieku daudz sāls ēdienam, varat to sālīt pavisam nedaudz un galdā likt augstas kvalitātes, tīru vai aromatizētu sāli. Sāls - atšķirībā no pipariem tai nav jābūt svaigi maltai (tā nesatur gaistošus savienojumus, kas izdalās malšanas procesā, un tā nenoveco), taču, lai iegūtu pareizo sāls daudzumu jūsu ēdienam, varat izmantot dzirnaviņas vai miezerīti.

Portālā Kulina mēs piedāvājam jums interesantu dabīgu un veselīgu gardēžu sāļu un garšvielu izvēli. Tie lieliski izskatās gan uz virtuves plaukta vai darba virsmas, gan uz galda, sniedzot viesiem vajadzīgo aromātu ēdieniem un piedāvājot jaunas garšas.

Kādas sastāvdaļas parasti izmanto sāls aromatizēšanai?

  • kaltēti garšaugi
  • žāvēti citrusaugļi vai tomāti
  • citas garšvielas

Kam var izmantot aromatizēto sāli?

Izmantojiet mūsu sāls maisījumus, lai paspilgtinātu visu veidu ēdienus, pat visvienkāršākos! Aromatizētu sāli var izmantot:

  • visu veidu salāti un zaļumi
  • pār gaļu un zivīm
  • uz ceptiem dārzeņiem un kartupeļiem
  • makaronu ēdieni
  • augstas kvalitātes maize ar... tomātu šķēlītēm
  • deserti (sāls ar kaltētiem čilli īpaši labi sader ar šokolādi!)