Kastroļi

85 items total
168842 kastrol duetto g7194455 20 cm 3 l s poklici tefal
30,71 € –5 %
28,99 €
TEFG7194455
Zemais kastrolis CON CLASSE 24 cm, varš, Ruffoni
427 €
RUFCLB2408XL
Zemais katls AIR E2554455 20 cm, 3,1 l, melns, alumīnijs, Tefal TEF2100127044
Zemais katls TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titāns, WOLL
133 €
WL1028N
Zemais katls CON CLASSE 18 cm, varš, Ruffoni
327 €
RUFCLA1807XL
Zemais katls CON CUORE 22 cm, sudrabs, varš, Ruffoni
359 €
RUFCRA2210XL
Zemais katls 28 cm, pašblīvējošs vāks, melns, čuguns, Staub ST12612825
Zemais katls MINI 16 cm, WMF
Akce
40,69 € –15 %
34,58 €
WM0716766040
Zems kastrolis CON CUORE 24 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRB2408XL
Zems kastrolis CON CUORE 28 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRB2809XL
Zemais katls DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, indukcijas, titāns, WOLL WL10262DLPI
Zemais katls MINI 14 cm, WMF
Akce
35,59 € –15 %
30,25 €
WM0714766040
Zemais katls CHISTERA 24 cm, tumši zils, čuguns, Staub ST12612491
Zemais katls DUETTO+ G7194655 24 cm, 5 l, ar vāku, Tefal
36,99 €
TEFG7194655
Zemais katls CON CUORE 18 cm, sudraba krāsa, varš, Ruffoni RUFCRA1807XL
Zemais katls DUETTO+ G7194355 18 cm, 2 l, ar vāku, Tefal
25,39 €
TEFG7194355
Zemais katls CON CLASSE 24 cm, varš, Ruffoni
528 €
RUFCLA2412XL
Zemais katls PRO 20 cm, Zwilling
105 €
ZW65122200
Zemais katls FUNCTION 4 24 cm, WMF
Akce
163 € –15 %
138 €
WM0760246380
Zemais katls M'COOK 24 cm, MAUVIEL
Akce
317 € –15 %
269 €
ML523025
Augstais katls ADAMANT 18 cm, melns, alumīnijs, Fissler FS156114180000
Up
More products

Kastroļi - mazi, bet neaizstājami katli katrai virtuvei

Kas ir kastroļi?

Kastroļi ir zemi trauki, kurus parasti var izmantot gan uz plīts, gan cepeškrāsnī. Tās ir platākas nekā augstas, un parasti tām ir vāks un divi mazi rokturi. Tos bieži dēvē par zemiem katliem, kastroļiem, franču cepeškrāsni vai holandiešu cepeškrāsni.

Kam jūs izmantojat kastroli?

Kastroļi ir ļoti universāli, un tiem ir jābūt katrā virtuvē. Tos var izmantot:

  • zupu, sautējumu, cepešu, mērču gatavošana
  • viena katla ēdienu gatavošana cepeškrāsnī
  • nelielu ēdiena porciju sildīšana
  • ēdiena gatavošana vienai vai divām personām

Kuru kastroli izvēlēties?

Portālā Kulina mēs piedāvājam plašu zemo podiņu klāstu, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem, ko ražo uzticami zīmoli un kas paredzēti dažādiem interjera stiliem. Ja nezināt, kādu kastroli izvēlēties, izlasiet mūsu galīgo iepirkšanās ceļvedi par katliem šeit un pārbaudiet mūsu kastroļus no WMF, Zwilling, Tefal vai Smeg.

Mūsu padoms: ja meklējat mazus zemos katlus, iepazīstieties ar Mini kolekciju, ko piedāvā WMF, kuras zemie katli ir izgatavoti no augstas kvalitātes un ļoti izturīga Cromargan® (18/10 nerūsējošais tērauds) un aprīkoti ar universālu TransTherm® pamatni, kas piemērota visiem plīts veidiem. Spīdīgā apdare noteikti piešķirs jūsu virtuvei eleganci!

Kā rūpēties par podiem?

Vai zināt, ka lielākā daļa cilvēku visā savā mūžā jaunus podus iegādājas tikai divas vai trīs reizes? Mēs dažkārt biežāk pērkam automašīnu nekā podus! Tāpēc ir vērts ieguldīt līdzekļus augstas kvalitātes katlos un izbaudīt to funkcionalitāti gadiem ilgi un katru reizi, kad gatavojat ēdienu. Ja ieguldāt naudu augstas kvalitātes traukos, pārliecinieties, ka pareizi rūpējaties arī par saviem podiem. Kā rūpēties par podiem?

  • pirms pirmās lietošanas reizes vienmēr izlasiet ražotāja norādījumus un pārliecinieties, ka katli nav ielikti trauku mazgājamajā mašīnā, ja tas nav ieteicams,
  • nelietojiet metāla traukus, kas var saskrāpēt katlu virsmu, tā vietā izmantojiet koka vai silikona virtuves piederumus,
  • neatstājiet netīrus traukus uz nakti vai ilgi mērcējiet tos (īpaši nerūsējošā tērauda traukus),
  • ja vēlaties atbrīvoties no traipiem uz nerūsējošā tērauda trauku virsmas, notīriet tos ar nerūsējošā tērauda tīrīšanas līdzekli,
  • izvairieties no keramikas pārklājumu pārklātu podiņu tīrīšanas ar tērauda vati,
  • pēc lietošanas nekavējoties notīriet dzelzs traukus un nelietojiet ziepes, jo metāls ir porains un tas var absorbēt ķīmisko vielu aromātu,
  • izvairieties no temperatūras šoka, nelejiet karstus katlus aukstā ūdenī utt.,
  • čuguna traukos negatavojiet skābus ēdienus (piemēram, tomātus),
  • nesakraujiet pārklātos katlus un pannas vienu uz otras, jo tas var radīt skrāpējumus un šķembas. Uzkariniet tos uz āķiem vai novietojiet uz sāniem.