Ballarini

Ballarini ir vadošais kvalitatīvu itāļu nepiedegošo pannu ražotājs. Iegādājieties šīs pannas un uzziniet, cik ērta, vienkārša un jauka var būt gatavošana.
5 items total
Nepiedegoša panna ALBA 24 cm, Ballarini
95,99 € –27 %
70 €
BAL1000240
Panna FERRARA 32 cm, Ballarini
82,99 € –9 %
75,10 €
BAL1000966
Pannas vāks 24 cm, Ballarini
16,49 € –25 %
12,30 €
BAL1001583
Pannas vāks 28 cm, Ballarini
19,49 € –23 %
15 €
BAL1001584
Pannas vāks 20 cm, Ballarini
11,49 € –6 %
10,80 €
BAL1001582

Ballarini - gatavots ar itāļu kaislību gatavot

Ballarini ir zīmols, kas jau vairāk nekā 130 gadus ir augstas kvalitātes itāļu virtuves piederumu sinonīms. Zīmolam ir bagāta vēsture, kas aizsākās 1889. gadā, kad Paolo Ballarini nodibināja nelielu darbnīcu Rivarolo pilsētā netālu no Padujas, Itālijā. Šodien Ballarini ir labi pazīstams zīmols, kas kopš 2015. gada ir daļa no Zwilling Group.

Ballarini - ne tikai pannas

Ballarini misija ir nodrošināt patērētājus ar augstas kvalitātes, izturīgiem un skaisti veidotiem virtuves traukiem, kas uzlabo gatavošanas pieredzi. Ballarini piedāvā plašu virtuves piederumu klāstu, kas ir izstrādāts, lai apmierinātu gan profesionālu pavāru, gan mājsaimniecību pavāru vajadzības. Zīmola produktu klāstā ir pannas, pannas, katli, pannas, restes un vārāmās pannas, kā arī specializēti trauki grilēšanai, cepšanai (bez PFOA, ar nelīpošu virsmu) un grauzdēšanai.

Ballarini's pannas ir īpašas ar to materiālu un konstrukcijas kvalitāti. Šī zīmola pannas ir izgatavotas ar spēcīgu alumīnija pamatni, kas nodrošina vienmērīgu karstuma sadalījumu, novērš karstuma plankumus un ļauj precīzi kontrolēt gatavošanu. Pannas ir arī pārklātas ar nelīpošu virsmu, kas nesatur kaitīgas ķimikālijas un ir viegli tīrāma. Turklāt Ballarini's pannām ir ergonomiski rokturi, kas paredzēti ērtai un vienkāršai lietošanai.

Portālā Kulina mēs piedāvājam Ballarini's pannas ar nelīpošu virsmu, kuru rokturis aprīkots ar patentēto Thermopoint, kas pēc krāsas brīdina par pareizu pannas karstumu. Rokturi var ievietot cepeškrāsnī ar maksimālo temperatūru 160 °C, lai jūs beidzot varētu izmēģināt metodi "vispirms apcep, pēc tam cep", kas ļaus apgūt ribeye steiku cepšanu.

Kvalitāti atzinuši labākie šefpavāri un dizaina cienītāji

Ballariniuzņēmuma apņemšanās nodrošināt kvalitāti un inovācijas ir novērtēta ar daudziem apbalvojumiem, tostarp prestižo Red Dot dizaina balvu. Šī zīmola virtuves piederumus izmanto labākie pavāri visā pasaulē, un tie ir publicēti vadošajos kulinārijas izdevumos.

Tātad Ballarini ir zīmols, kas radīts ar itāļu kaislību pret ēdiena gatavošanu. Ar vairāk nekā 130 gadu pieredzi šis zīmols turpina nodrošināt patērētājus ar augstas kvalitātes, izturīgiem un skaista dizaina virtuves traukiem. Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls šefpavārs vai gatavojat mājās, vietnē Ballarini atradīsiet ko piemērotu ikvienam.