cukura trauki

25 items total
Cukura dozators 350 ml, misiņš, Eva Solo
34,95 €
ES567689
Cukurtrauks 250 ml, sarkans, keramika, Staub
34,31 €
ST405118000
Cukura dozators 350 ml, Eva Solo
29,70 €
ES567688
Cukura dozators BARISTA, WMF
36,40 €
WM0636616040
Cukurtrauka un piena kanniņas komplekts MACCHIATO, Blomus BM63510
Cukurtrauka vāks MAGIC GARDEN BLOSSOM, Rosenthal
22,49 € –28 %
RS1445742631314332
Cukurtrauks 9097, ar karoti, sudraba/zils, Alessi AL9097
Cukurtrauks ar karoti HYBRID MAURILIA 12 cm, Seletti SLT09748
Cukurtrauks COSMIC DINER LUNAR 26 cm, misiņš, Seletti SLT10874
Cukurtrauks CHA 210 ml, Alessi
78 €
ALNF03
Cukurtrauks KINEO, melns, WMF
19 €
WM651569440
Cukurtrauks PEKOE 100 ml, REVOL
41 € –7 %
38 €
RV653639
Cukurtrauks SABLO, gaiši pelēks, Blomus
19,33 €
BM64117
Cukurtrauks BASIC, Blomus
Cukurtrauks BASIC, Blomus
Pieejams (4 pcs)
30,55 €
BM63621
Up
More products

Cukura trauciņi - obligāts piederums jūsu tējai piecos

Kas ir cukura trauki?

Cukura trauki ir mazi trauciņi, ko izmanto cukura uzglabāšanai un pasniegšanai. Tie bieži vien ir dažādu formu un stilu, kas sader ar dažādiem trauku dizainiem, un ir izgatavoti no keramikas, porcelāna, stikla vai misiņa.

Cukura bļodiņām parasti ir vāks, kas pasargā cukuru no mitruma, putekļiem un citiem piemaisījumiem. Vākam var būt neliels caurums, kas ļauj cukura cukurtrauksievietot tējkarote vai cukura knaibles.

Papildus tam, ka ar cukuru var pasniegt tēju un kafiju, cukura traukus var izmantot arī citu saldinātāju, piemēram, medus, agaves sīrupa vai kļavu sīrupa, pasniegšanai. Tie var kalpot kā patīkams papildinājums brokastu stūrītim vai virtuves galdam, kā arī kā skaists kompliments oficiālam galds.

cukurtrauksvēsture

cukurtrauks vēsture aizsākās 18. gadsimtā, kad cukurs Eiropā kļuva plašāk pieejams. Sākotnēji cukurs bija luksusa prece, un to glabāja nelielos traukos, kurus rūpīgi sargāja un izvietoja kā bagātības simbolu.

Tā kā cukurs kļuva arvien izplatītāks, tas kļuva pieejamāks, un cilvēki sāka mājās glabāt lielākus cukura daudzumus. cukurtrauks tika izstrādāts kā praktisks un ērts veids, kā uzglabāt un pasniegt cukuru.

Agrīnās cukura bļodas bieži vien bija izgatavotas no keramikas vai porcelāna un rotātas ar sarežģītiem rakstiem un zīmējumiem. Tie bija mazi, apaļi vai ovālas formas trauki ar vāku, rokturi un izliešanas uzgali. Vākus bieži rotāja rokturis vai rokturis, un rokturi parasti bija izgatavoti no metāla, piemēram, sudraba vai misiņa.

Tā kā cukurtrauks kļuva arvien populārāki, tos sāka ražot dažādos stilos un no dažādiem materiāliem, tostarp stikla, sudraba un citiem metāliem.

Mūsdienās cukurtrauki joprojām ir populārs priekšmets daudzās mājās, un tie ir pieejami dažādos stilos un dizainā. Tie bieži vien ir izgatavoti no keramikas, porcelāna vai stikla, un tie var būt gan vienkārši, gan ļoti dekoratīvi - atkarībā no personiskajām vēlmēm un gadījuma, kādam tie tiek izmantoti. Bieži vien tie ir komplektā, kurā ietilpst krēmsildītājs un tējas kanna.

Kādi citi piederumi ir nepieciešami, lai pasniegtu tēju?

Lai pasniegtu tējas tasi, ir nepieciešamas dažas nepieciešamās sastāvdaļas, piemēram:

  • Tējkanna: Lai uzkarsētu ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, tējkannas ir pieejamas plīts un elektriskās versijās, un tās ir izgatavotas no dažādiem materiāliem, piemēram, tērauda, plastmasas vai stikla
  • Tējas kanna: Būtisks tējas pagatavošanas rituāla elements, kas ir neaizstājams, ja jums patīk lapu tēja un vēlaties pagatavot un pasniegt ne tikai tējas tasi.
  • Tējkannas vai krūzītes: Tās parasti ir izgatavotas no stikla, porcelāna vai keramikas un tiek izmantotas tējas vai kafijas pasniegšanai.
  • Turklāt piena krūze piena uzglabāšanai un ielejšanai, kā arī tējas tējkaroti, ko var izmantot tējas pasniegšanai. Ja jums ir šie piederumi, varat ātri pagatavot un pasniegt tēju sev vai saviem viesiem.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par piederumiem un tējas gatavošanas rituāliem, izlasiet mūsu tējas gatavošanas iepirkšanās ceļvedi.