paplātes

79 items total
Deserta šķīvis GASTRO 17 cm, violets, Bitz
12 €
BITZ14105
Servēšanas šķīvis PLATEBOWLCUP 36 x 25 cm, Alessi ALAJM2822
Servēšanas šķīvis SAND FADE 29,5 x 12 cm, bēšs, MIJ MIJC4050
Šķīvis WHITE FADE 21 cm, smilškrāsa, MIJ
14,29 €
MIJC0674
Šķīvis WHITE SPIRAL 21,5 cm, balts, MIJ
14,29 €
MIJC8176
Deserta šķīvis 17 cm, krēmkrāsas, Bitz
11 €
BITZ14111
Deserta šķīvis 17 cm, melns/dzintara, Bitz
11 €
BITZ14104
Deserta šķīvis 17 cm, pelēks/krēmkrāsas, Bitz BITZ14103
Deserta šķīvis 21 cm, pelēks/rozā, Bitz
15 €
BITZ821407
Deserta šķīvis AQUA SPLASH 17x11 cm, ovāls, zils, MIJ MIJC5423
Deserta šķīvis GASTRO 17 cm, zaļš, Bitz
11 €
BITZ14110
Up
More products

Šķīvji - elegants veids, kā pasniegt ēdienu

Kādam nolūkam tiek izmantoti šķīvji?

Šķīvis ir liels, plakans, parasti ovāls, taisnstūra vai apaļš servīzes trauks, ko izmanto gaļas, dārzeņu, šķiņķa vai cita veida ēdiena (karsta vai auksta) pasniegšanai. Tos bieži izmanto ģimenes vakariņās, saviesīgos pasākumos, ballītēs, kāzās, banketos un restorānos, lai pasniegtu karstos ēdienus, uzkodas, veselus tītarus vai pīles, pamatēdienus, desertus, augļus, krekerus, sviestmaizes un citas maltītes. Tie ir ļoti praktiski, jo ir liela izmēra, un papildus ļauj labi organizēti un estētiski pasniegt ēdienu.

Kāda ir atšķirība starp servēšanas paplāte un servēšanas plate?

Ir vairākas atšķirības starp servēšanas paplāte un šķīvi, jo abi ir plakani un tiek izmantoti ēdiena transportēšanai vai pasniegšanai.

Paplāte ir pārnēsājams trauks (bieži vien ar rokturiem), ko izmanto glāžu, dzērienu vai uzkodu transportēšanai uz galda (ēdamistabā, viesistabā vai terasē). Lai novērstu priekšmetu nokrišanu, paliktņiem var būt paaugstinātas malas, un tie bieži vien ir izgatavoti no dažādiem materiāliem, tostarp metāla, plastmasas vai koka.

No otras puses, šķīvi parasti ir izgatavoti no porcelāna vai keramikas, un tos izmanto, lai pasniegtu ēdienu, kas novietots tieši uz to virsmas . To var izmantot, lai pārvietotu ēdienu no virtuves uz galds , taču uz tā nenovietojiet citus traukus vai traukus, kā tas ir ar paplāti.

Noslēgumā jāsecina, ka ēdienu pasniegšanai var izmantot gan paplātes, gan šķīvjus, tomēr paplātes parasti ir mazākas un tiek izmantotas mazāku ēdienu un glāžu transportēšanai, savukārt šķīvji ir lielāki un tiek izmantoti gaļas vai dārzeņu pasniegšanai.

Servēšanas šķīvji, kas pieejami vietnē Kulina, ir rūpīgi atlasīti no tādiem labākajiem zīmoliem kā Blomus, Revol, MIJ, un Bitz. Elegantai ēdienu pasniegšanai var būt nepieciešami arī tortes statīvi, siera un tapas dēlīši, maizes grozi un citi nelieli servīzes trauki.