Japānas nazis CLASSIC 17 cm, Wüsthof

Code: WU1030131217
Brand: WÜSTHOF
114 €
Pieejams (1 pcs)

Japāņu Santoku šefpavāra nazis ar 17 cm garu asmeni ir piemērots smalkākai visu veidu ēdienu sagriešanai šķēlēs, sasmalcināšanai vai sagriešanai kubiņos. Aizsargājošs gala vāciņš (pirkstu aizsardzība) un šaurs asmens samazina naža svaru. Šis nazis ir daļa no Classic sērijas, kuras naži ir kalti no viena augstas kvalitātes tērauda gabala. Nelielais svars padara asmeni elastīgāku un samazina nogurumu griešanas laikā. Asmens ir veidots ar lāzeri un ir īpaši ass. Nažiem ir ergonomiskas formas rokturi ar trim kniedēm. Higiēnas apsvērumu dēļ starp rokturi un tēraudu nav atstarpes.

Detailed information

Product detailed description

Japāņu Santoku šefpavāra nazis ar 17 cm garu asmeni ir piemērots smalkākai visu veidu ēdienu sagriešanai, sasmalcināšanai vai sagriešanai kubiņos. Aizsargājošs uzgalis (pirkstu aizsardzība) un šaurs asmens samazina naža svaru. Šis nazis ir daļa no Classic nažu sērijas. Tas ir izkalts no viena kvalitatīva tērauda gabala un ir viegls, tāpēc asmens ir elastīgāks un samazina nogurumu griešanas laikā. Asmens ir veidots ar lāzeri un ir īpaši ass. Nažiem ir ergonomiskas formas rokturi ar trim kniedēm. Higiēnas apsvērumu dēļ starp rokturi un tēraudu nav atstarpes.

Specifikācijas:

  • Praktisks japāņu Santoku nazis
  • Klasiskā sērija
  • Smalkākai sagriešanai, sasmalcināšanai vai sagriešanai kubiņos
  • Kalts no viena augstākās kvalitātes tērauda gabala
  • Asmens ir īpaši rūdīts līdz 58° Rockwell grādiem
  • Neliels svars
  • Asmens ir veidots ar lāzeri
  • Ergonomiskas formas rokturis ar trim kniedēm
  • Lieliski iekļaujas rokā
  • Optimāli sabalansēts
  • Higiēnisks
  • Var mazgāt trauku mašīnā
  • Asmens garums: 17 cm

Additional parameters

Category: Japāņu naži
Warranty: 2 years
Weight: 0.23 kg
Produkta veids: Japānas un Santoku nazis
Materiāls: Nerūsējošs tērauds
Asmens garums: 17 cm
Krāsa: Melna
Margin: E
Izmērs: 17 cm
Produkta informācija: Lietojams trauku mašīnā
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: