Vafeļpannas

6 items total

Vafeļu pagatavošanas ierīce - vienkāršs veids, kā pagatavot ideālas vafeles

Kas ir vafeļu veidotājs un kam tas tiek izmantots?

Vafeļmašīna ir ierīce, ko izmanto virtuvē, lai pagatavotu vafeles. To parasti veido divas metāla plāksnes ar rakstainām virsmām, kuras tiek uzkarsētas un saspiestas kopā, lai pagatavotu vafeļu mīklu.

Vafeļu pagatavošanas ierīces var atrast visdažādākajos izmēros, stilos un dizainā. Dažām versijām ir maināmas plāksnes, kas ļauj lietotājiem radīt dažādu formu vai rakstu vafeles. Lai padarītu vafeļu gatavošanu vienkāršāku un drošāku, dažiem vafeļu cepšanas aparātiem ir arī papildu funkcijas, piemēram, temperatūras kontrole vai automātiskā izslēgšanās.

Mūsu tiešsaistes veikalā ir pieejama satriecoša vafeļu veidotāju kolekcija, kurā varat iegādāties preci pēc savas izvēles no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā WMF.

Varat apskatīt arī Kulina's tosteru vai sviestmaižu veidotāju kolekciju - citas fantastiskas virtuves ierīces.

Kā lietot vafeļu pagatavošanas ierīci?

Vafeļmašīnas mehānisms ir salīdzināms ar sviestmaižu gatavotāja mehānismu. Lai izmantotu vafeļmašīnu, lietotājs vispirms ierīci uzkarsē un uz gatavošanas virsmām uzklāj nepielipīgu aerosolu vai eļļu.

Vafeļu mīkla tiek iepildīta apakšējā plāksnē, kuru pēc tam pārklāj ar augšējo plāksni, kas nospiež mīklu uz leju, lai tā iegūtu vafeļu formu. Gatavošanas laiks un temperatūra var atšķirties atkarībā no receptes un izmantotā vafeļu pagatavošanas aparāta.

Kāda ir atšķirība starp beļģu vafeļmašīnu un parasto vafeļmašīnu?

Galvenā atšķirība starp beļģu vafeļmašīnu un parasto vafeļmašīnu ir vafeļu lielums, biezums un tekstūra.

Beļģu vafelēm bieži vien ir lielākas kabatas un tās ir biezākas nekā parastās vafeles. Tos gatavo, izmantojot uz rauga bāzes pagatavotu mīklu, kas pirms cepšanas izceļas, piešķirot tiem pūkainu iekšpusi un kraukšķīgu ārpusi. Beļģu vafeles parasti pasniedz ar putukrējumu, augļiem vai sīrupu, un tās ir vieglas un gaisīgas.

Savukārt parastās vafeles parasti ir mazākas, plānākas un ar seklākām kabatām nekā Beļģijas vafeles. Tiem ir blīvāka konsistence, jo tos gatavo no mīklas, kas bieži satur cepamo pulveri vai cepamo sodu.

Kad vafeles ir gatavas, papildiniet tās ar savu iecienītāko saldo vafeļu papildinājumu.