95 items total
Dziļā panna AFFINITY 20 cm, de Buyer
180 € –7 %
166,90 €
DB373620
Dziļā panna COOK EAT B9223205 24 cm, Tefal
38 €
TEFB9223205
Nepiedegoša panna PROFI RESIST 28 cm, WMF
129,99 € –10 %
116 €
WM1756286411
Nepiedegoša panna, 20 cm, Eva Solo
111 € –36 %
70,20 €
ES202720
Up
More products

Nerūsējošā tērauda pannas ir svarīgs virtuves rīks gan pavāriem amatieriem, gan profesionāliem pavāriem. Šie universālie un izturīgie virtuves trauki piedāvā virkni priekšrocību, kas padara tos par obligātu sastāvdaļu ikviena kulināra arsenālā.

Viena no galvenajām nerūsējošā tērauda pannu priekšrocībām ir to spēja vienmērīgi sadalīt siltumu. Tas nodrošina, ka ēdiens tiek gatavots vienmērīgi, samazinot karsto plankumu un nevienmērīgas apbrūnēšanas risku. Neatkarīgi no tā, vai ēdiens tiek sautēts, sautēts vai vārīts, nerūsējošā tērauda pannas nodrošina vienmērīgu rezultātu.

Nerūsējošais tērauds ir ļoti izturīgs pret koroziju un traipiem, kas nozīmē, ka jūsu pannas saglabās savu gludo un spīdīgo izskatu pat pēc gadiem ilgas lietošanas. Šī izturība padara tās par ilgtermiņa ieguldījumu jūsu virtuvē, kas spēj izturēt ikdienas gatavošanas grūtības.

Vēl viena ievērojama nerūsējošā tērauda pannu īpašība ir to nereaktīvā daba. Tās nereaģē ar skābām vai sārmainām sastāvdaļām, tādējādi nodrošinot, ka jūsu ēdieni saglabā paredzēto garšu. Tāpēc nerūsējošā tērauda pannas ir ideāli piemērotas visdažādāko ēdienu pagatavošanai, sākot ar mērcēm uz tomātu bāzes un beidzot ar maigiem krēmiem.

Nerūsējošā tērauda pannas ir daudzpusīgas un saderīgas ar dažādām plītīm, tostarp gāzes, elektriskām, indukcijas un pat cepeškrāsnīm. Šī elastība ļauj tās izmantot visdažādākajām gatavošanas metodēm, sākot ar plīts virsmas apcepšanu un beidzot ar cepšanu cepeškrāsnī.

Nerūsējošā tērauda pannu tīrīšana ir vienkārša, jo tās parasti var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Tomēr, lai saglabātu to spīdumu, ieteicams mazgāt ar rokām ar siltu, ziepjūdeni un neabrazīvu sūkli.

Kopumā nerūsējošā tērauda pannas ir virtuves darbarīks, kas nodrošina vienmērīgu karstuma sadalījumu, izturību, nereaģējošu iedarbību, saderību ar dažādām plītīm un vieglu apkopi. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat ātru maltīti iknedēļas vakarā vai gatavojat gardēžu mielastu, nerūsējošā tērauda pannas ir piemērotas šim uzdevumam, padarot tās par būtisku jūsu kulinārijas piederumu komplekta papildinājumu.