Naži, Page 2

List of articles

Cik garam jābūt pavāra nazim?

Vai zinājāt, ka pareizs pavāra naža garums būtiski ietekmē ne tikai jūsu darba efektivitāti virtuvē,...

Nogriezējnazis: neaizstājams palīgs dārzeņu pagatavošanā

Tas nav tik ikonisks kā šefpavāra nazis vai tik stilīgs kā steika nazis, taču tā noteikti nedrīkst t...

Steiku naži: kad jums tie ir nepieciešami un kādus izvēlēties?

Ja esat kādreiz cīnījies ar sulīga steika gabalu, izmantojot parastu nazi, iespējams, esat aizdomāji...

WÜSTHOF naži: labākie instrumenti no Zolingenas

Ārkārtīgi asi, augstas kvalitātes un neparasti izturīgi - tādi ir WÜSTHOF naži, kurus jau vairāk nek...

Nažu asināšanas instrukcijas

Sākumā precizēsim atšķirību starp asināšanu un slīpēšanu. Mēs asinām nažus, kad tie ir patiešām blāv...

Tērauda naži: nepārspējams asums

Ja apsverat iespēju iegādāties kvalitatīvu nazi, jūs izvēlaties starp nazi no Nerūsējošais, damaska...

Victorinox naži - Šveices precizitātes iemiesojums

Bezkompromisa kvalitāte, precīza izgatavošana un pārlaicīgs dizains - tās ir īpašības, ko apvieno tr...

WMF naži: vācu precizitāte katrā detaļā

Vai zinājāt, ka vācu uzņēmums WMF bija pirmais uzņēmums, kas ieviesa spiediena plīts? Tas notika 19...

Dellinger naži: japāņu tradīcijas iedvesmojušas čehu amatnieku prasmes

Mūsdienīgs dizains, visaugstākā kvalitāte un nevainojama funkcionalitāte, ko iedvesmojusi japāņu naž...

Atkaulošanas naži: kāpēc jums tie ir vajadzīgi un kā izvēlēties labākos

Perfekts griezums ir ne tikai prasmju, bet arī pareizā instrumenta jautājums, un atkaulošanas nazis ...

Listing controls

36 items total
Top