Naži griešanai šķēlēs

16 items total
Nazis CLASSIC 26 cm, Wüsthof
126 €
WU452226
Griešanas nazis GOURMET 20 cm, Zwilling
49,88 €
ZW36110201
Nazis PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling
105 €
ZW31020200
Nazis KINEO 20 cm, WMF
Nazis KINEO 20 cm, WMF
Pieejams (4 pcs)
53,89 €
WM1896196032
Gaļas nazis IKON 20 cm, Wüsthof
190 €
WU490620
Nazis GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, brūns, Dellinger
30,59 €
DNGRXZB28SC
Nazis CLASSIC 18 cm, Wüsthof
105 €
WU455018
Nazis CLASSIC 23 cm, rievots asmens, Wüsthof
137 € –5 %
130 €
WU452323
Nazis 1905 21 cm, F.Dick
Nazis 1905 21 cm, F.Dick
Pieejams (2 pcs)
103 €
FDCK8195621
Japāņu nazis NAKIRI OKAMI 22,5 cm, Dellinger
79,30 €
DNGRSXLKHAUS9
Nazis 19 cm, koks, Victorinox
79,99 €
VN5200019G
Nazis CARBON FRAGMENT 17 cm, melns, Dellinger
111 €
DNGRH138S
Nazis GOURMET 16 cm, Zwilling
48,75 €
ZW36110161
Nazis SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD 21 cm, Dellinger
29,32 €
DNGRXZB9S8S
Nazis SUJIHIKI KANETSUN E TSUCHIME 21 cm, brūns, Dellinger DNGRKC955

Šķēlēšanas un porciju naži: Precīzi instrumenti ideāliem šķēlumiem un porcijām

Šķēlēšanas un porciju naži ir paredzēti precīzai gaļas, zivju un citu pārtikas produktu griešanai plānās šķēlēs vai vienmērīgās porcijās. To specifiskais dizains nodrošina vieglu un efektīvu izejvielu apstrādi, kas ir būtiski ēdienu estētiskai pasniegšanai.

Šķēlēšanas un porciju nažu raksturojums

  • Gara un šaura asmens – nodrošina gludus un vienmērīgus griezumus, nebojājot izejvielu.
  • Ass asmens – nodrošina minimālu pretestību griešanas laikā un precīzus rezultātus.
  • Ergonomisks rokturis – nodrošina ērtu un drošu satvērienu darba laikā.
Mūsu padoms
Lasiet arī
->
platkovaci nuz
Šķēlēšanas un porcionēšanas naži: ceļvedis izvēlei
Precīzai un ērtai gaļas un zivju porciju sagriešanai – šim mērķim ir radīti šķēlēšanas un porcionēšanas naži. Kā izvēlēties labāko no plašā piedāvājuma?

Populārākie šķēlēšanas un porcionēšanas nažu zīmoli

Izvēloties kvalitatīvus griešanas vai porciju nažus, iesakām šādus zīmolus:

  • Dellinger – Čehijas zīmols, kas specializējas augstas kvalitātes un asu nažu ražošanā ar precīzu apstrādi. Šo nažu ražošanā tradicionālā meistarība apvienota ar mūsdienīgiem materiāliem, kas nodrošina ilgmūžību un uzticamību.
  • WÜSTHOF – vācu zīmols ar senu tradīciju, kas pazīstams ar precīzu izgatavošanu un augstas kvalitātes tērauda izmantošanu. Šie porciju naži ir iecienīti gan profesionālu pavāru, gan kulinārijas entuziastu vidū.
  • Zwilling – vēl viens pazīstams vācu zīmols, kas apvieno tradicionālo meistarību ar modernām tehnoloģijām. Zwilling griešanas un porciju naži ir augsti novērtēti, pateicoties to izturībai un ergonomiskajam dizainam.

Ieteikumi griešanas vai porciju naža izvēlei

  • Pielietojums – apsveriet, kādiem specifiskiem uzdevumiem jūs nazi izmantosiet visbiežāk, un atbilstoši izvēlieties piemērotu nazi.
  • Asmens materiāls – izvēlieties nažus, kas izgatavoti no kvalitatīva nerūsējošā tērauda, kas nodrošina izturību pret koroziju un ilgu kalpošanas laiku.
  • Ergonomika – ergonomisks roktura dizains nodrošina komfortu un drošību darba laikā.

Ieguldījums kvalitatīvā gaļas vai zivju griešanas nazī no atzīta zīmola atvieglos ēdienu gatavošanu un nodrošinās precīzus rezultātus. Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls pavārs vai aizrautīgs amatieris, pareizs instruments ir panākumu atslēga virtuvē.