Griešanas naži

21 items total
Nazis ar plānu asmeni 12 cm, melns, Victorinox
39,60 €
VN5200312
Nazis ar plānu asmeni CLASSIC 10 cm, Wüsthof
79 €
WU406610
Nazis ar plānu asmeni CLASSIC 9 cm, Wüsthof
73 €
WU406609
Nazis ar plānu asmeni CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof WU408609
Nazis ar plānu asmeni CLASSIC LINE 10 cm, WMF
34,20 €
WM1874536030
Nazis ar plānu asmeni FOUR STAR 10 cm, Zwilling
57,52 € –19 %
46,50 €
ZW31070101
Nazis ar plānu asmeni GOURMET 10 cm, Zwilling
37,09 € –17 %
30,60 €
ZW36110101
Nazis ar plānu asmeni IKON 9 cm, Wüsthof
157 € –5 %
148,40 €
WU498609
Nazis ar plānu asmeni TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
18,70 €
ZW38601090
Nazis ar plānu asmeni TWIN CHEF 2 10 cm, Zwilling
27,60 €
ZW34910101
Nazis ar plānu asmeni IKON 12 cm, Wüsthof
167 €
WU498612
Nazis ar plānu asmeni ALPHA POM 13 cm, melns, Güde
70 € –8 %
64,20 €
GUDE176413
Nazis ar plānu asmeni DELTA GRENADILL 10 cm, brūns, Güde GUDED76410

Sālīšanas naži - viegli sagriež gaļas gabalus šķēlēs

Kas ir nazis larding knife?

Sālīšanas nazis, ko dēvē arī par "šķēlēšanas nazi", ir plāns, gluds nazis ar izcilu griešanas kvalitāti un smailu 17 cm asmeni. Šis ir ideāls nazis:

  • sarkanās gaļas vai mājputnu gaļas sagriešana šķēlēs
  • smalkas šķēlēs sagrieztas neapstrādātas vai vārītas filejas
  • vienmērīga biezuma šķēļu griešana
  • larding

Vietnē Kulina, jūs atradīsiet profesionālus Zwilling, Wusthof vai WMF, kas izgatavoti no izturīga augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda.

Kā tiek veikta oderējuma apstrāde?

Lardings ir kulinārijas paņēmiens, ko izmanto lielu gaļas gabalu pagatavošanai. Tas nozīmē, ka gaļā iestrādā garas tauku sloksnes, izmantojot īpašu nazi, ko sauc par larding knife. Pateicoties izkraušanai, jo cepšanas procesā tauki kūst, cepetis vai ribiņas būs mitrākas, mīkstākas un aromātiskākas.

Pēc tam, kad esat nogriezuši tauku strēmelītes, pirms sālīšanas sākuma ievietojiet speķi saldētavā - strēmelītes būs vieglāk ievietot gaļā, kad tās būs sacietējušas.

Kā rūpēties par nazi lardēšanai?

Virtuves naži ir ievērojams ieguldījums, tāpēc, ja vēlaties, lai jūsu naži kalpotu ilgi, ievērojiet šos vienkāršos noteikumus nažu tīrīšanai un uzglabāšanai:

  • nažus bieži vien var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, taču mēs iesakām tīrīt nažus ar rokām, jo trauku mazgājamās mašīnas mazgāšanas līdzekļi var sabojāt tērauda asmeņa virsmu
  • ja nažam ir koka rokturis, nelieciet to trauku mazgājamajā mašīnā
  • lai novērstu koka rokturu izžūšanu, tos regulāri ieeļļojiet ar linsēklu eļļu vai bišu vasku
  • uzglabājiet nazi atsevišķi, lai asmeņi nenostrūdētu. Izmantojiet nažu bloku vai nažu futrāli
  • regulāri asiniet nazi, izmantojot nažu asinātāju

Ja savā virtuvē bieži gatavojat gaļu, varat apskatīt arī mūsu atkaulošanas un filetēšanas nažu klāstu.