Naži

Gaļas šķēres - jauda un precizitāte vienā

Kad nepieciešams sagriezt gaļu un sasmalcināt kaulus, ar parastu nazi vien nepietiek, un šeit talkā ...

Lobīšanas nazis: neaizstājams augļu un dārzeņu apstrādē

Nekādu atkritumu, nekādas slīdēšanas un rokas noslogojuma - tā jūs strādājat ar mizošanas nazi. Tas ...

Filetēšanas nazis - precīzs instruments perfektai griešanai

Filetēšanas nazis ir neaizstājams rīks ikvienam, kurš lepojas ar precīzu un efektīvu darbu ar gaļu. ...

Cik garam jābūt pavāra nazim?

Vai zinājāt, ka pareizs pavāra naža garums būtiski ietekmē ne tikai jūsu darba efektivitāti virtuvē,...

Nogriezējnazis: neaizstājams palīgs dārzeņu pagatavošanā

Tas nav tik ikonisks kā šefpavāra nazis vai tik stilīgs kā steika nazis, taču tā noteikti nedrīkst t...

Steiku naži: kad jums tie ir nepieciešami un kādus izvēlēties?

Ja esat kādreiz cīnījies ar sulīga steika gabalu, izmantojot parastu nazi, iespējams, esat aizdomāji...

WÜSTHOF naži: labākie instrumenti no Zolingenas

Ārkārtīgi asi, augstas kvalitātes un neparasti izturīgi - tādi ir WÜSTHOF naži, kurus jau vairāk nek...

Nažu asināšanas instrukcijas

Sākumā precizēsim atšķirību starp asināšanu un slīpēšanu. Mēs asinām nažus, kad tie ir patiešām blāv...

Tērauda naži: nepārspējams asums

Ja apsverat iespēju iegādāties kvalitatīvu nazi, jūs izvēlaties starp nazi no Nerūsējošais, damaska...

Victorinox naži - Šveices precizitātes iemiesojums

Bezkompromisa kvalitāte, precīza izgatavošana un pārlaicīgs dizains - tās ir īpašības, ko apvieno tr...