Tērauda pannas de Buyer
Franču oglekļa tērauda pannas
visam mūžam
de Buyer — ikoniskas tērauda pannas kopš 1830.
Francijas zīmols de Buyer ir patiess pannu izstrādes meistars. Oglekļa tērauda panna noveco kā vīns, un jo ilgāk un biežāk to lietojat, jo labākas ir tās īpašības.

Dabiski nepiedegoša
Oglekļa tērauds lietošanas laikā kļūst nepiedegošs. Tumšais virsmas pārklājums ir tieši tas, kas nepieciešams. Pēc gatavošanas parasti pannu var vienkārši izslaucīt ar papīra dvieli, plāns eļļas slānis palīdzēs to uzturēt.

Optimāla apbrūnināšana
Tērauds lieliski un vienmērīgi vada siltumu. Tajā pašā laikā tas ir stingrs un stabils, tāpēc laika gaitā pannas vidus neizliecas, kā tas notiek vieglām pannām ar nepiedegošu virsmu. Steiki un pankūkas vienmēr būs perfekti izcepti uz jebkuras virsmas daļas.

100 % dabīgas
Tērauds, kas sastāv no 99 % dzelzs un 1 % oglekļa, ir 100 % dabīgs materiāls. Pannas tiek piegādātas ar organiskā bišu vaska aizsargpārklājumu. Tas ir videi draudzīgas, pārstrādājams produkts ar ilgu kalpošanas laiku.

Gards ēdiens
Panna ar nepiedegošu virsmu to nevar izdarīt – apbrūnināšanas reakcija. Gaļa uz tērauda vai čuguna apcepas ātri. Ārpusē veidojas garšīga garoziņa, un sula paliek iekšā. Apcepts no ārpuses un sulīgs iekšpusē – daudz garšīgāks ēdiens.
„De Buyer pannas ir caurcaurēm franču tradīcija. Kniedēšana un kontrole joprojām notiek ar rokām. Bišu vasks, ar ko tās tiek aizsargātas ražošanā, nāk no bitēm blakus esošajos stropos. Oglekļa tērauds pēc apdedzināšanas darbojas kā nepiedegoša panna, un tas ir tīri dabisks un veselībai nekaitīgs materiāls. Un gatavot franču crêpes pannā, ko ar rokām radījis francūzis, patiešām ir kaut kas īpašs. :-)“
Antonín Štětina, direktors Kulina.