Panna MINERAL B ELEMENT PRO 24 cm, de Buyer

Code: DB568024
Brand: de Buyer
84,99 € –31 %
Panna MINERAL B ELEMENT PRO 24 cm, de Buyer
84,99 € –31 % 58,40 €
Pieejams (55 pcs)

Mineral B Element PRO tērauda pannai ir vienkāršs dizains un kniedēts tērauda rokturis ar caurumu pakāršanai. Franču uzņēmums de Buyer, kas ražo pannas, ir atzīts visā pasaulē, jo īpaši profesionālajā jomā, kur tērauda pannas ir ļoti populāras to neaizstājamo īpašību dēļ, cepot gaļu vai dārzeņus.

Detailed information

Product detailed description

Mineral B Element PRO tērauda pannai ir vienkāršs dizains un kniedēts tērauda rokturis ar caurumu pakāršanai. Franču uzņēmums de Buyer, kas ražo pannas, ir atzīts visā pasaulē, jo īpaši profesionālajā jomā, kur tērauda pannas ir ļoti populāras to neaizstājamo īpašību dēļ, cepot gaļu vai dārzeņus.

Mineral B Element pannu klāsts ir uzlabots lietošanai mājās ar bišu vaska pārklājumu. Tas pasargā tās no oksidēšanās un uzlabo pannu dabiskās nepielipšanas īpašības, kas ar katru lietošanas reizi uzlabojas. Pannas ir paredzētas visiem gatavošanas avotiem, tostarp indukcijai. Mineral B Element tērauda pannas ir 100% dabīgas, ekoloģiskas un pārstrādājamas. Minerālu B Element PRO pannas var izmantot, lai pabeigtu ēdiena gatavošanu cepeškrāsnī bez laika ierobežojuma.

Īsumā par Mineral B Element PRO pannām:

  • Pannas ir ideāli piemērotas gaļas vai dārzeņu cepšanai un grilēšanai. Kraukšķīgām pankūkām un ideālām omletēm.
  • Tērauds ir 100% dabīgs materiāls ar bišu vaska pārklājumu.
  • Mineral B Element pannām nav mākslīgas nepielipīgas virsmas, tās nesatur PFOA vai PTFE.
  • Nav pievienotu ķimikāliju - videi draudzīga ražošana.
  • Videi draudzīgs un pārstrādājams.
  • Dzelzs molekulas no iegurņa labvēlīgi ietekmē veselību.
  • Pannas var izmantot ļoti augstā temperatūrā, kurā pagatavotais ēdiens ātri savelkas un nezaudē vitamīnus un uzturvielas.
  • Jo biežāk panna tiek izmantota, jo labākas ir tās nepielipšanas īpašības.
  • Lieliska siltumvadītspēja.
  • Izturīga konstrukcija, ļoti ilgs kalpošanas laiks.

Mailāra reakcija:

Kad panna tiek uzkarsēta līdz temperatūrai, kas pārsniedz 140 °C, gatavais ēdiens ātri kļūst karamelizēts, jo karamelizējas dabīgās sulas. Veidojas garoza, kas novērš ēdiena izžūšanu iekšpusē. Rezultātā ēdiens kļūst brūns un kraukšķīgs, bet vidus mīksts un mitrs. Ideāli piemērots gaļas cepšanai, kraukšķīgu pankūku vai garšīgu omlešu pagatavošanai.

Kā pareizi lietot minerālu B elementa pannas:

Pirms pirmās lietošanas reizes: noskalojiet pannu ar verdošu ūdeni un labi nosusiniet. Ielej pannā eļļu apmēram 1 mm augstumā un karsē apmēram 5 minūtes. Izlejiet eļļu un noslaukiet pannu ar papīra virtuves dvieli. Jo biežāk izmantosiet pannu, jo labāki būs gatavošanas rezultāti. Jo melnāka ir iekšējā virsma, jo labākas ir nepielipšanas īpašības. Nemazgājiet pannu trauku mazgājamajā mašīnā, jo tā zaudēs savas nelīpošās īpašības un sabojāsies.

Pagatavošanas procedūra: uzkarsē pannu ar nedaudz eļļas. Kad karstums ir pietiekami karsts, apcep ēdienu no abām pusēm. Samaziniet karstumu un pēc vajadzības pabeidziet cepšanu.

Uzkopšana pēc lietošanas: noņemiet ēdiena atliekas un izskalojiet pannu ar verdošu ūdeni. Pēc tam nekavējoties noslaukiet ar drānu, lai saglabātu pannas īpašības un novērstu rūsēšanu.

Tīrīšana un kopšana: izmantojiet rupju jūras sāli (bez ūdens), ko ievietojiet pannā un karsējiet 1,5 min. uz augsta karstuma. Pēc tam noslaukiet ar papīra virtuves dvieli. Rupjā jūras sāls likvidē apdegumu atliekas un nevēlamas smakas. Pēc tam apsmērējiet ar eļļu un uzglabājiet sausā vietā.

UZMANĪBU! Nekad neļaujiet pannai samirkt. Kad ēdiens piedeg, noslaukiet pannu ar rupju sūkli. Nemazgājiet trauku mazgājamajā mašīnā!

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: