Picu pannas
Product sorting
List of products
Listing controls
Picu pannas - pagatavojiet perfektu picu mājās
Kad picas panna varētu izrādīties obligāts piederums?
Dažreiz viss, kas nepieciešams, lai uzlabotu garastāvokli, ir sieraināka, garšīgākā un treknākā pica. Tomēr jūsu tuvākā picērija ne vienmēr var būt atvērta, kad jums ir apetīte pēc picas. Šādās dienās, gatavojot šo izsmalcināto itāļu ēdienu mājās, ir nepieciešama vislielākā picas panna.
picas panna cepšanai izmanto picas picas panna . Parasti tas ir alumīnija vai metāla disks ar nelīpošu virsmu un augstu izturību pret skrāpējumiem, kas nodrošina mitruma izdalīšanos un kraukšķīgas garozas veidošanos. picas panna palīdz pagatavot garšīgu un precīzi noformētu ēdienu.
Gatavojot mājās gatavotu picu, noteikti pārbaudiet mūsu picas nažu un garšaugu smalcinātāju kolekciju.
Vai picas panna var izmantot kādam citam nolūkam?
picas panna neapšaubāmi var izmantot ne tikai picas cepšanai, bet arī vairākām citām lietām, piemēram, maizes cepšanai un citām. Picu pannas nodrošina patīkamu, vienmērīgu karstumu, tāpēc tās ir ideāli piemērotas maizes un konditorejas izstrādājumu cepšanai. No tiem var gatavot pīrāgus, kallas un kruasānus, kā arī citus izstrādājumus.
Picu pannas ir lieliski piemērotas arī dārzeņu cepšanai. Gruntiņas uz dibena palīdz izveidot kraukšķīgas malas, savukārt pannas augstās malas palīdz dārzeņiem nepiecepties. Turklāt arī pankūku un vafeļu gatavošana uz picu pannām ir lieliska ideja. Vafeles un pankūkas nepielipst pie pannas augstajām malām, un apakšējās malas palīdz izveidot lielisku, kraukšķīgu garoziņu. Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi - uz picas pannām var gatavot vistas gaļu un zivis. Gruntiņas uz apakšdaļas palīdz radīt skaistu rūsu, bet pannas augstās malas neļauj zivīm un mājputniem izkrist cauri režģiem.
Kāda ir atšķirība starp picas panna un picas akmens?
Parasti picas panna ir plāna, apaļa panna, kas izgatavota no aluminizēta tērauda vai alumīnija, kas ir tradicionālo virtuves trauku materiāli. picas akmens, pazīstams arī kā cepamais akmens, ir plakans, parasti apaļš dabīgā akmens vai keramikas materiāla gabals, ko izmanto picu, maizes un citu konditorejas izstrādājumu cepšanai. Tā ir veidota tā, lai atkārtotu tradicionālo ķieģeļu krāsns cepšanas vidi, kas palīdz iegūt kraukšķīgāku garozu un vienmērīgi pagatavotus virskārtas izstrādājumus.