Mizošanas nazis CLASSIC 10 cm, melna, Wüsthof
Code: WU1040100410Atgriešana 100 dienāsPaņemšana bez raizēm
Nosūtīām tajā pašā dienāPasūtiet līdz 12:00
50 000+ produktu atsauksmjuNo mūsu klientiem
Ekoloģisks iepakojums0% plastmasas
Product detailed description
Galvenās priekšrocības:
- mizošanas nazis ir neaizstājams palīgs ikdienas virtuves darbos, piemēram, augļu un dārzeņu mizošana, sagriešana un dekorēšana
- pateicoties 10 cm garajam, tievajam asmeņam ar gludām malām, tas ļauj precīzi un viegli apstrādāt sastāvdaļas
- nazis ir ideāli piemērots mājas pavāriem, kas meklē uzticamu instrumentu ikdienas lietošanai, kurā apvienota tradicionālā meistarība un modernās tehnoloģijas
- tā daudzpusība un izturība padara to par neaizstājamu rīku ikvienam, kas augstu vērtē kvalitāti un precizitāti ēdiena gatavošanā
- asmens ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda ar 58 HRC cietību, kas nodrošina ilgstošu asumu un izturību pret koroziju
- ergonomiskais rokturis, kas izgatavots no izturīga sintētiska materiāla, ir stingri piestiprināts ar trim kniedēm, nodrošinot ērtu satvērienu un drošību lietošanas laikā
- viegls un līdzsvarots naža dizains nodrošina vieglu lietošanu, ko jūs novērtēsiet, gatavojot ēdienus, kuriem nepieciešama precizitāte un delikatese
- daļa no CLASSIC sērijas no Wüsthof zīmola, kas ir pazīstama ar savu kvalitāti un uzticamību virtuves nažu jomā
- ražots Zolingenā, Vācijā, pilsētā ar senām augstākās kvalitātes nažu ražošanas tradīcijām
Papildu informācija:
- asmeņa garums: 10 cm
- materiāls: nerūsējošs tērauds, sintētika (rokturis)
- nav piemērots mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā, ieteicams mazgāt tikai ar rokām
Additional parameters
| Category: | Mizošanas naži |
|---|---|
| Weight: | 0.11 kg |
| EAN: | 4002293104355 |
| Produkta veids: | Universāls nazis |
| Materiāls: | Nerūsējošs tērauds |
| Asmens garums: | 10 cm |
| Krāsa: | Melna |
| Kolekcija: | WÜSTHOF Classic |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Ražotājs: | WÜSTHOF |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment