Zaļo olīvu tapenāde 130 g, ar mandelēm, Estoublon
Code: EST031585Atgriešana 100 dienāsPaņemšana bez raizēm
Nosūtīām tajā pašā dienāPasūtiet līdz 12:00
50 000+ produktu atsauksmjuNo mūsu klientiem
Ekoloģisks iepakojums0% plastmasas
Product detailed description
Galvenās priekšrocības:
- estoublon tapenāde ir garšīga zaļo olīvu un nedaudz saldo mandeļu kombinācija
- lieliski piemērots pasniegšanai uz grauzdētas maizes, pitas pankūkām vai kā piedeva pie siera šķīvjiem un aukstajiem gabaliņiem
- zaļās olīvas piešķir maisījumam svaigu augu garšu, bet mandeles mīkstina tekstūru un piešķir krēmīgu saldumu
- tapenādes sastāvā ir arī anšovu krēms, kas tai piešķir sarežģītību un nedaudz sāļu akcentu, kas ir ideāli piemērots izsmalcinātām garšas kārpiņām
- etiķī marinēti kaperi piešķir maisījumam patīkamu skābumu, kas līdzsvaro olīveļļas un riekstu bagātību
- piemērots kā pamats sviestmaizēm, tartīniem, pildītiem konditorejas izstrādājumiem vai kā daļa no aukstās virtuves vasaras gardumiem
- labi sader ar baltvīnu vai dzirkstošo vīnu, ideāli piemērots viegliem vasaras atspirdzinājumiem vai aperitīviem
- gatavojot ēdienu, tas ir piemērots zivīm, grilētiem dārzeņiem vai makaronu salātu un risoto pagatavošanai
- šī tapenāde patiks arī veģetāriešiem, kas iecienījuši zivju produktus, vai Vidusjūras garšu cienītājiem
- stilīgs iepakojums stikla kastītē ir piemērots kā gardēžu dāvana vai kā daļa no dāvanu groza ar delikatesēm
Papildu informācija:
- saturs: 130 g
- Sastāvdaļas: zaļās olīvas (58,5%), olīveļļa, mandeles (7,9%), anšovu krēms (anšovi, olīveļļa, etiķis, sāls, garšvielas), saperi etiķī, vīns, cukurs, ķiploki, pipari, timiāns. Satur riekstus, zivis un sulfītus.
- ražotājvalsts: Francija
- pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un ātri izlietot
Additional parameters
| Category: | Mērces |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| Produkta veids: | Garšvielas |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Ražotājs: | ESTOUBLON |
| Margin-category: | A |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment