Tartē pannas

3 items total
Legio pīrāga trauks ⌀ 24 cm, Eva Solo
59 € –19 %
47,50 €
ES885242
Tartes panna 24 cm, de Buyer
13,49 € –20 %
10,70 €
DB470524

Tartas un pīrādziņi - paplašiniet savu mājas ēdienkarti

Kas ir pīrāgu un pīrādziņu pannas?

Kārta panna ir sekls, apaļš cepamais trauks, ko visbiežāk izmanto, lai pagatavotu pīrāgus (saldos vai skābos), pīrāgu čaumalas, pīrāgus un pīrāgus. Tartletes ir vienkārši mini pīrādziņi, un, ja vēlaties pagatavot uzkodas kādai ballītei vai banketam, varat iegādāties tartletes pannas. Izvēloties pīrāga gredzenu vai veidni, ņemiet vērā tā diametru un cilvēku skaitu ģimenē.

Dažām no Kulina piedāvātajām pīrāgu pannām ir noņemama pamatne, taču, ja gatavojat pīrāgus ar šķidru pildījumu, jums piemērotāka var būt viengabala pīrāgu panna.

Portālā Kulina atradīsiet plašu dažādu diametru un formu tartas un tartletīšu pannu klāstu - sākot no vistradicionālākajām - apaļajām - līdz taisnstūra vai kvadrātveida pannām. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes perforētus pīrāgu gredzenus, kas izgatavoti no tērauda vai keramikas pīrāgu traukiem. Izvēlieties tērauda apaļo pīrāgu veidni no de Buyer vai izvēlieties īstu uzmanību piesaistošu - sarkanu keramikas pīrāgu trauku no Emile Henry.

Vai man ir nepieciešams ietaukot pannu?

Vairumā gadījumu nav nepieciešams ietaukot tartas veidni, pirms to izklāt ar mīklu. Kāpēc? Lielais sviesta saturs mīklas izstrādājumā, protams, neļaus tai pielīmēties pie pannas apakšas. Tomēr, it īpaši, ja jums ir viengabala pīrāga panna vai pīrāga trauks, varat izmantot nedaudz sviesta, lai pannu ietaukotu. Tas atvieglos pīrāga izņemšanu no trauka. Ja jūsu pannai ir rievotas malas, pārliecinieties, ka tās ir vienmērīgi ietaukotas.

Cepamās pupiņas - jauks papildinājums jūsu pīrāgu pannai

Cepšanas pupiņas ir mazas bumbiņas, kas izgatavotas no karstumu vadošas keramikas, kas nosver mīklas izstrādājumu un palīdz tam cepties no augšas. Kā jūs tos izmantojat? Cepšanas pupiņas izmanto "aklajā" cepšanā - tas nozīmē, ka neizceptu mīklas izstrādājumu izklāj ar cepamo pergamentu (pergamentpapīru) vai foliju un pēc tam piepilda to ar atsvariem - cepamajām pupiņām. Tās uztur mīklas formu cepšanas laikā un neļauj pamatnei uzpūsties.

Ja jums patīk cept, noteikti pārbaudiet mūsu cepšanas piederumu un cepšanas pannu piedāvājumu. Ps. Vai jūs zināt, ka tartletes var cept arī smalkmaizītēs? Pārbaudiet tos!