Organiskais lazdu riekstu krēms 69% 250 g, LYRA
Code: LYR8588007866604Atgriešana 100 dienāsPaņemšana bez raizēm
Nosūtīām tajā pašā dienāPasūtiet līdz 12:00
50 000+ produktu atsauksmjuNo mūsu klientiem
Ekoloģisks iepakojums0% plastmasas
Product detailed description
Galvenās priekšrocības:
- lazdu riekstu krēms ir ideāli piemērots smērēšanai uz konditorejas izstrādājumiem, pankūkām, desertiem vai vienkārši uz karotes
- sastāvā ir 69% bioloģiski audzētu lazdu riekstu, kas ir svaigi grauzdēti un samalti tieši pie ražotāja, nodrošinot bagātīgu riekstu garšu
- saldināts ar bioloģisko niedru cukuru, kas nodrošina dabisku saldumu un zemāku glikēmisko indeksu
- organiskā kakao pulvera pievienošana piešķir krēmam smalku šokolādes garšu
- nesatur pievienotos augu taukus vai stabilizatorus - tīrs un dabīgs sastāvs
- organisko lazdu riekstu un organiskā kakao pulvera kombinācija piedāvā unikālu garšas baudījumu saldumu cienītājiem
- mākslīgo piedevu un konservantu trūkums garantē autentisku garšu un augstu produkta kvalitāti
- piemērots gardēžiem, kas tradicionālos produktos meklē jaunas un interesantas garšas
- 250 g glāze ir ideāli piemērota kā dāvana vai jūsu pašu priekam
- atbalsts vietējai ražošanai un Slovākijas kvalitatīvas šokolādes ražotājam
Uzturvērtības uz 100 g:
- enerģētiskā vērtība: 2345 kJ / 560 kcal
- tauki: 44 g (no tiem piesātinātās taukskābes 4 g)
- ogļhidrāti: 29 g (no tiem cukuri 21 g)
- olbaltumvielas: 13,3 g
- šķiedra: 11,1 g
- sāls: < 0,01 g
Papildu informācija:
- svars: 250 g
- sastāvs: bioloģiski audzēti lazdu rieksti (69%), bioloģiskais cukurniedru cukurs, bioloģiskais kakao pulveris. Emulgators: organiskais saulespuķu lecitīns. Var saturēt pienu, soju un citus riekstus.
- alergēni: rieksti
- ražošanas valsts: Slovākija
Additional parameters
| Category: | Riekstu sviesti un krēmi |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| Produkta veids: | Veselīga pārtika |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Ražotājs: | LYRA |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment