Ķiploku spiede

8 items total
Ķiploku prese INGENIO K2072614, melna, Tefal
20,99 € –9 %
19 €
TEFK2072614
Ķiploku mizotājs DUO, sarkans, silikons, Joseph Joseph JS80003
Ķiploku prese PROFI PLUS L 17,5 cm, WMF
43,90 €
WM1871636030
Ķiploku prese PROFI PLUS, WMF
49,60 €
WM1872916030
Ķiploku prese ROCKER, zaļa, Joseph Joseph
17,30 €
JS20062

Ķiploku preses - atvieglota ķiploku sagatavošana

Kas ir ķiploku prese?

Ar ķiploku presi caur sīkām porām izspiež neapstrādātus ķiplokus, lai iegūtu maltus ķiplokus. Izmantojot ķiploku presi, var ietaupīt daudz laika , nevis katru ķiploka daiviņu rūpīgi sasmalcināt ar nazi.

Jūs varat izvēlēties no dažādām augstas kvalitātes ķiploku presēm, kas pieejamas mūsu tīmekļa vietnē no tādiem atzītiem ražotājiem kā WMF vai Joseph Joseph.

Kāds ir labākais ķiploku preses materiāls?

Ideālais ķiploku preses materiāls parasti ir atkarīgs no jūsu personīgās izvēles un no tā, ko jūs meklējat ķiploku presē. Turpmāk uzskaitīti tipiski ķiploku preses materiāli un to priekšrocības:

Nerūsējošais tērauds: Nerūsējošais tērauds ir iecienīts ķiploku preses materiāls, jo tas ir izturīgs, viegli tīrāms un nereaģē ar pārtiku. Tas ir arī izturīgs pret rūsu un to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

Alumīnijs: Alumīnijs nereaģē ar pārtiku, ir viegls un izturīgs pret rūsu. To var anodēt, lai palielinātu izturību, un bieži vien tas ir lētāks nekā nerūsējošais tērauds.

Plastmasa: Plastmasas ķiploku preses ir vieglas un parasti lētākas nekā citi materiāli. Tie ir pieejami dažādās krāsās, un tos ir ļoti vienkārši tīrīt.

Vai ķiploku preses patiešām darbojas?

Jā, ķiploku prese visu darbu paveic jūsu vietā. Tas caur sīkām porām izspiež neapstrādātus ķiplokus, lai iegūtu maltus ķiplokus. Ķiploku daiviņas pirms saspiešanas ķiploku presē pat nav jānomizo.

Vai ķiplokus labāk sasmalcināt vai izmantot ķiploku presi?

Atbilde uz šo jautājumu ir atkarīga no jūsu īpašajām vēlmēm un gatavotā ēdiena.

Sasmalcinot vai sagriežot ķiplokus šķēlēs ar nazi, piemēram, pavāra nazi vai Santoku nazi, jūs varat regulēt gabaliņu lielumu un piešķirt ēdienam tekstūru, kas ir priekšrocība. Savas naža lietošanas prasmes varat uzlabot arī manuāli sasmalcinot ķiplokus.

No otras puses, ķiploku preses izmantošana ir ātrāka un vienkāršāka (īpaši, ja izmantojat daudz ķiploku), turklāt ar to iegūstiet smalkāku malto ķiploku, ko var vienmērīgāk izmantot visā receptē. Ja gatavojat mērci vai ziežamo mērci vai meklējat maigāku ķiploku garšu, šis produkts var būt ļoti noderīgs.

Un, ja jums nepatīk ķiploku smarža uz rokām, varat arī apskatīt mūsu nerūsējošā tērauda ziepju roku smaržu noņemšanas līdzekļu kolekciju.