Balzametiķis 50 RESERVE 100 ml, Giusti
Code: GIU1048AAtgriešana 100 dienāsPaņemšana bez raizēm
Nosūtīām tajā pašā dienāPasūtiet līdz 12:00
50 000+ produktu atsauksmjuNo mūsu klientiem
Ekoloģisks iepakojums0% plastmasas
Product detailed description
Galvenās priekšrocības:
- Ekskluzīvais balzametiķis Giusti 50 RESERVE tiek ražots tikai ierobežotā daudzumā no vecākajām Giusti saimes mucām.
- šis izcilais rezerves izdevums ir iegūts no unikālām mucām, kas ir vairāk nekā 50 gadus vecas, tādējādi nodrošinot tā izcilo garšu
- katra pudele ir ar rokām apstrādāta, numurēta un marķēta ar luksusa etiķeti, kas iespiesta ar tradicionālo burtu spiedi un rotāta ar 24 karātu zeltu
- elegantā kārtridžā ietilpst ar rokām pūta stikla pipete precīzai dozēšanai un stilīgai piegādei
- piemērots pasniegšanai uz klasiskiem ēdieniem, piemēram, 36 mēnešus veca Parmigiano skaidiņām, zemenēm vai amatnieku gatavotiem saldējumiem
- ideāli piemērots svaigu un pildītu makaronu, mājās gatavota risoto vai kā ēdiena nobeiguma piedeva
- lieliski papildina gaļas vai zivju tartara, karpačo un neapstrādātu jūras velšu, piemēram, austeru vai ceviche, garšu
- ieteicams arī tādiem desertiem kā panna cotta, maskarpone vai tumšā šokolāde, jo tas pastiprina to intensitāti
- dažus pilienus var lietot arī atsevišķi kā gremošanas līdzekli lēnai baudīšanai pēc ēšanas
- garša ir harmoniska, intensīvi augļu un kokaina, ar izteiktu saldskābju un skābu līdzsvaru un bagātīgu aromāta profilu
- etiķis tiek izturēts vairākās vēsturiskās 19. gadsimta mucās, kas izgatavotas no dažāda veida koksnes, lai iegūtu sarežģītu raksturu
Papildu informācija:
- tilpums: 100 ml
- sastāvs: 100% misa no vārītām vīnogām, bez pievienotām piedevām, tikai dabiska nogatavināšana un rūpīga meistarība
Additional parameters
| Category: | Balzamiko etiķis |
|---|---|
| Weight: | 1.19 kg |
| EAN: | 8006911003415 |
| Produkta veids: | Garšvielas |
| Materiāls: | Stikls |
| Tilpums: | 0,1 l |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Ražotājs: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment