Balzametiķis 100 ml, aveņu, Giusti
Code: GIU881AAtgriešana 100 dienāsPaņemšana bez raizēm
Nosūtīām tajā pašā dienāPasūtiet līdz 12:00
50 000+ produktu atsauksmjuNo mūsu klientiem
Ekoloģisks iepakojums0% plastmasas
Product detailed description
Galvenās priekšrocības:
- giusti biezais un atšķirīgais balzamiko krēms ar avenēm apvieno saldumu un smalku augļu skābumu, nodrošinot izcilu garšas baudījumu
- balstīts uz godalgoto Giusti 3 GOLD MEDALS balzamiko etiķi, kas sešus mēnešus tiek ievilkts ozolkoka mucās ar aveņu sulu
- pateicoties ilgstošai nogatavināšanai, balzamiko krēms iegūst zīdaini gludu konsistenci, dabisku saldumu un strukturētu konsistenci
- lieliski piemērots tādiem desertiem kā siera kūka, panna cotta, saldējums vai šokolādes deserti, kas lieliski papildina
- ideāli piemērots arī maigām siera kūkām, musiem vai maskarpones krēmiem, kuriem tas piešķir atsvaidzinošu kontrastu
- lielisks papildinājums jēra, liellopa vai cūkgaļas, kā arī cepta tītara gaļai
- piemērots arī mīkstiem un nogatavinātiem sieriem - tā augļu notis lieliski sader ar siera tekstūru un līdzsvarotu sāļumu
- lieliski sader arī ar svaigiem augļiem, jo īpaši avenēm, zemenēm, kazenēm vai vīnogām, ar kurām tas veido elegantu kombināciju
- piemērots arī gardēžu salātiem vai radošiem deserta kokteiļiem un dzērieniem ar neparastu augļu piedevu
- garšas kārpiņā tas piedāvā plūmju ievārījuma, sarkano augļu un izteikta avenes salduma notis, kas nodrošina vienmērīgu un maigu raksturu
- izturēts tradicionālajās ozolkoka mucās, kas veicina tā dziļumu, harmoniju un smalkas koksnes notis
Papildu informācija:
- tilpums: 100 ml
- sastāvs: vīnogu misa no vārītām vīnogām, vīna etiķis, aveņu sula - bez krāsvielām, aromatizētājiem un mākslīgām piedevām
Additional parameters
| Category: | Balzamiko etiķis |
|---|---|
| Weight: | 0.41 kg |
| EAN: | 8006911004405 |
| Produkta veids: | Garšvielas |
| Materiāls: | Stikls |
| Tilpums: | 0,1 l |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Ražotājs: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment