Sarkanie pipari KAMPOT CAMBODIA ZANZIBAR, Peugeot
Code: PG32760Product detailed description
Kampotas sarkanie pipari no Kambodžas
Izcelsme un vēsture
Sarkanie pipari Kampotā netika audzēti, līdz brīdim, kad šeit parādījās Žerārs Vīvess. Ar tādām pašām rūpēm par kvalitāti un cieņu pret dabu, kas viņu pamudināja atjaunot reģionālo melno piparu ražošanu, viņš ieviesa Farmlink, lai radītu pilnīgi dabisku procesu, kas ļauj gataviem pipariem saglabāt savu skaisto sarkano krāsu pat pēc žāvēšanas. Laika gaitā audzētāji izgudroja procesu, kas ir izplatījies visā reģionā, lai iepriecinātu ikvienu gardēdi.Padomi un izmantošana gastronomijā
Tā ir lieliski piemērota vistas gaļas, mājputnu gaļas, baltās gaļas, cūkgaļas, jēra gaļas, siltu salātu un anšovu garšvielām. To var izmantot arī kā alternatīvu melnajiem pipariem, īpaši kopā ar sarkanu gaļu vai treknām zivīm.
Par garšu
Sarkanbrūnie pipari ir ļoti spēcīgi un asi. Šim burvīgajam un elegantajam piparam ir maizes un makaronu, citrusaugļu, garšvielu un ananāsu nianses.
Piparu malšana
Sasmalcināšanu galvenokārt izmanto, lai pilnībā izceltu piparu garšu. Aromātiskās molekulas ir pipara graudiņa kodolā, bet asās - galvenokārt ārpusē. Tāpēc, lai iegūtu asāku garšu, izmantojiet smalku malumu, bet, lai iegūtu maksimālu garšu, izvēlieties rupjāku malumu, kas lieliski atklās graudu būtību. Pipari jāsamaļ pēdējā brīdī! Spēcīgie mirkļi ir īslaicīgi ... Ja vēlaties izbaudīt piparus vislabākajā veidā, negatavojiet tos kopā ar ēdienu ilgu laiku, jo tie zaudēs savu spēku.
Be the first who will post an article to this item!