geizeri

8 items total

Lejkannas - elegants veids, kā pasniegt vīnu

Kādas ir vīna geizersizmantošanas priekšrocības?

Vīna ielejot vīnu, vīna geizers ir noderīga lieta, jo tā sniedz šādas priekšrocības:

  • Vīna plūsmas kontrole: vīna geizers palīdz kontrolēt vīna plūsmu tā iepildīšanas laikā, tādējādi samazinot izliešanas un pilēšanas iespējamību.
  • Aerācija: Atsevišķas vīna lejamās tvertnes ir izgatavotas tā, lai ielejot vīnu, to vēdinātu, tādējādi uzlabojot dzēriena garšu un smaržu.
  • Ērtības: Vīna uzpildītāji ir vienkārši lietojami, un tiem nav nepieciešama speciāla apmācība. Vienkārši piestipriniet lejkannu pudeles kaklam, un jūs varat ieliet.

Vietnē Kulina mums ir tādi atzītu ražotāju, piemēram WMF un Zwilling, kas ir gan stilīgi, gan viegli lietojami. Tāpat mums ir plašs vīna aizbāžņu un korķskrūvju piedāvājums, kas vīna pudeļu atvēršanu padara pavisam vienkāršu.

Kāda ir atšķirība starp vīna geizers, vīna pudeles korķisun vīna dekanters?

Vīna servēšanā vīna geizers, vīna pudeles korķisun vīna dekanters ir dažāda veida aprīkojums, ko izmanto dažādiem uzdevumiem.

  • vīna geizers ir rīks, ko izmanto, lai regulētu vīna plūsmu, ielejot to glāzē. vīna geizers bieži vien ir veidota no sprauslai līdzīga piederuma, kas piestiprināts pie vīna pudeles kakliņa un palīdz saglabāt galdautu un darba virsmu brīvu no noplūdēm, pilieniem un traipiem. Dažas vīna iepildīšanas ierīces ir izgatavotas tā, lai ielejot vīnu, to vēdinātu, tādējādi uzlabojot tā garšu un smaržu.
  • Otrkārt, vīna pudeles korķis ir instruments, ko izmanto, lai aizvērtu atvērtu vīna pudeli, tādējādi saglabājot vīna garšu un smaržu. Vīna aizbāžņi ir dažādu izmēru un formu, kas piemēroti dažādām pudelēm, un tos var izgatavot no dažādiem materiāliem. vīna pudeles korķis parasti izmanto pēc tam, kad pudele ir atvērta vai vīns nav pilnībā izdzerts un pudeles iekšpusē ir palicis nedaudz vīna.
  • Vīna dekanterisavukārt ir trauki, kuros pirms pasniegšanas ielej vīnu. Tiem parasti ir liela pamatne un mazs kakliņš, un tie ir izgatavoti no stikla. Vīna dekantētāju galvenais mērķis ir atbrīvoties no nogulsnēm, kas laika gaitā var būt uzkrājušās pudelē un kas var pasliktināt vīna garšu un tekstūru.