Gaļas nazis DIPLOME 23 cm, Zwilling
Code: ZW54205241Product detailed description
ZWILLING® Diplôme gaļas nazis ir plāns nazis ar izturīgu, 23 cm garu asmeni un smalku asmeni. Tā ir piemērota visu veidu gaļas pagatavošanai un cepešu izciršanai.
ZWILLING® Diplôme sērija
- Japānā ražoti skaisti naži ar izcilu veiktspēju
- Inovatīvas vācu tehnoloģijas un japāņu zinātības apvienojums
- Izgatavots sadarbībā ar Le Cordon Bleu pavārmākslas meistariem
- 20° asas malas leņķis oriģinālam japāņu asumam
- Ergonomisks rokturis ar trim kniedēm nenogurdināmam darbam
- Īpaša aizsarga forma ar saīsinātiem savienotājelementiem
- Gluda pāreja starp aizsargu un rokturi
- Augstas kvalitātes tērauda asmens, kas izgatavots ar Japānas precizitāti
- Speciāls tērauds FC-61 īpaši precīzai un smalkai griešanai
- Augsta cietība aptuveni 61 HRC saskaņā ar Rockwell testu
- Honbazuke - unikāla trīsfāžu japāņu roku slīpēšana un slīpēšana ar rokām
- Ieteicams mazgāt ar rokām, kvalitatīvie naži nav piemēroti mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā
ZWILLING® Diplôme nažu sērija ir izgatavota modernā dizainā ar smalkām līnijām. Roktura dinamiskā forma ir īpaši labi izstrādāta. Ar trim kniedēm tas atsaucas uz klasisko kalto nažu tradīcijām, taču vienlaikus tas piešķir mūsdienīgumu ar izsmalcināto aizsarga formu, kas seko roktura slīpajam papēdim. Ergonomiskais rokturis ar bezšuvju dizainu nodrošina ļoti ērtu satvērienu nenogurdināmam darbam.
Pateicoties to elegantajām līnijām, izcilajam griezumam un ērtajam satvērienam, ZWILLING® Diplôme naži jums patiks jau no pirmās lietošanas minūtes. Šie ir izcili, ļoti asi naži ar ilgmūžīgu asmeni, kas piemēroti gan iesācējiem, gan profesionāļiem un izstrādāti sadarbībā ar pasaulslaveno Le Cordon Bleu pavārmākslas skolu. Tādējādi naži atbilst augstajām pavāru meistaru prasībām.
Izmantotās tehnoloģijas un materiāli
Kodols ir izgatavots no FC-61 divkārši rūdīta hromēta tērauda. Tērauda īpašības nažu izgatavošanai vēl vairāk uzlabo ar īpašu patentētu FRIODUR® rūdīšanas metodi, ar kuru tēraudu pēc karsēšanas līdz temperatūrai virs 1000 °C un rūdīšanas sasaldē līdz -70 °C un pēc tam vēl divas reizes karsē līdz aptuveni 250 °C temperatūrai. Iegūtā molekulārā struktūra ievērojami palielina naža cietību, izturību un izturību pret koroziju.
Tradicionālā Honbazuke asināšana ar rokām ir pārbaudīta simtiem gadu ilgā nažu meistaru darbā. Tas ir vairākpakāpju slīpēšanas process, kurā nazi vispirms asina, izmantojot vertikāli un horizontāli rotējošu slīpēšanas akmeni, un visbeidzot asmens tiek pulēts ar ādas slīpēšanas jostu. Simetriska slīpēšana nodrošina vieglu izejvielu iespiešanu.
Stabilais asmens un perfektā asmens ģeometrija nodrošina izcilu griešanas veiktspēju un precīzu griešanas kontroli. Kopējais asais leņķis 20° nodrošina vēl lielāku asumu, padarot griešanu vēl patīkamāku. Šūpuļa forma palīdz intuitīvi lietot nazi, lai griešana būtu viegla un precīza.
Aizsargs ir integrēts kā asmens daļa no viena tērauda gabala, nodrošinot pareizu svara sadalījumu, pasargājot pirkstus no slīdēšanas uz asmens un nodrošinot precīzu naža vadību. Uz ZWILLING® Diplôme nažiem ir saīsināts aizsarga kalums, kas nodrošina ērtāku satvērienu un lielāku veiklību.
Ergonomiskais rokturis ir izgatavots no izturīga sintētiska materiāla, kas ir izturīgs pret triecieniem, triecienizturīgs un izturīgs pret pārtikas skābēm. To var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Nepārtrauktā apstāšanās ir pilnībā paslēpta. Ideāla atsevišķu daļu savienošana novērš nogulšņu un baktēriju aizturēšanu.
Nažu apkope ZWILLING
Nažus ar plastmasas rokturiem var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, taču ieteicams mazgāt ar rokām, jo tā ir saudzīgāka pret nazi. Ja vēlaties mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā, lūdzu, ņemiet vērā, ka augstas kvalitātes nažus var sabojāt, ja tie mazgāšanas procesā saskaras ar citiem galda piederumiem, katliem vai pannām. Tāpēc, liekot traukus trauku mazgājamajā mašīnā, ir svarīgi pārliecināties, ka asmeņi nevar pieskarties citiem priekšmetiem. Iespējamai trauku mazgājamās mašīnas izmantošanai ražotājs iesaka arī ekonomisku programmu ar maksimālo temperatūru 55 °C.
Nažu asināšana ZWILLING
Ikviens nazis laiku pa laikam ir jāuzasina. TWIN Stone Pro un TWIN Finishing Stone Pro ir piemēroti ZWILLING® Diplôme nažu asināšanai. Mēs piedāvājam arī oriģinālu asināšanu tieši pie ražotāja - mēs varam noorganizēt naža nosūtīšanu uz ZWILLING J. A. Henckels Vācijā. Ja nepieciešams, varam ieteikt arī nažu griezēju ar pieredzi ZWILLING nažu asināšanā Prāgā.
Additional parameters
| Category: | Miesnieku naži |
|---|---|
| Warranty: | 2 years |
| Weight: | 0.1 kg |
| Produkta veids: | Universāls nazis |
| Kolekcija: | ZWILLING Diplôme |
| Margin: | D |
| Gab. komplektā: | 1 gab. |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Ražotājs: | ZWILLING |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
|
✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů |
![]() |
Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.
Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.
