Balzametiķis EXTRAVECCHIO DOP 100 ml, Giusti
Code: GIU701AAtgriešana 100 dienāsPaņemšana bez raizēm
Nosūtīām tajā pašā dienāPasūtiet līdz 12:00
50 000+ produktu atsauksmjuNo mūsu klientiem
Ekoloģisks iepakojums0% plastmasas
Product detailed description
Galvenās priekšrocības:
- Izcilais balzametiķis EXTRAVECCHIO DOP ir senās Modēnas nogatavināšanas mākslas simbols.
- etiķis tiek ražots tikai no misas, kas iegūta no Trebbiano un Lambrusco vīnogām, bez pievienotiem konservantiem
- izturēts vismaz 25 gadus vairākās mazās mucās no dažādiem koksnes veidiem, izmantojot tradicionālo metodi, proti, sūknēšanu un uzpildīšanu
- krēmkrāsas tekstūra, augsts blīvums un raksturīga garša ar patīkamām koksnes notīm un bagātīgu gatavu augļu aromātu.
- labi sader ar Parmigiano Reggiano sieru, zemenēm vai vaniļas saldējumu, lai panāktu harmonisku garšas kontrastu
- piemērots dārzeņu flanam, tortelloni ar rikotu un spinātiem, svaigiem makaroniem vai risoto
- lieliski sader arī ar svaigiem un nogatavinātiem sieriem, olu ēdieniem un baltu vai sarkanu gaļu, jo tas pastiprina sastāvdaļu garšu
- ieteicams arī desertiem, piemēram, panna cotta, maskarpones, ķiršu pīrāgam, tumšās šokolādes vai krēmveida semifreddo
- var lietot arī kā gremošanas līdzekli - daži pilieni pēc ēšanas veicinās gremošanu un papildinās gardēža pieredzi
- katra pudele ir oriģināla, ar rokām pildīta un iepakota koka kastītē ar metāla plāksnīti un Giusti kvalitātes zīmogu
- pudeles tilpums ir 100 ml, oficiālā DOP etiķete garantē produkta izcelsmi, tradicionālo ražošanu un izcilu kvalitāti
- Produktam ir piešķirta Modenas Tradicionālās balzametiķis konsorcija aizsardzības zīme un sertifikācijas numurs.
Papildu informācija:
- tilpums: 100 ml
Additional parameters
| Category: | Balzamiko etiķis |
|---|---|
| Weight: | 1.04 kg |
| EAN: | 8006911001213 |
| Produkta veids: | Garšvielas |
| Materiāls: | Stikls |
| Tilpums: | 0,1 l |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Ražotājs: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment