Balzametiķis 50 g, pērles, Giusti
Code: GIUG22Atgriešana 100 dienāsPaņemšana bez raizēm
Nosūtīām tajā pašā dienāPasūtiet līdz 12:00
50 000+ produktu atsauksmjuNo mūsu klientiem
Ekoloģisks iepakojums0% plastmasas
Product detailed description
Galvenās priekšrocības:
- modenas balzametiķa pērles ir mazas melnas bumbiņas ar želejveida konsistenci, kas atgādina kaviāru
- tiek radīti, izmantojot modernu sferifikācijas metodi, pateicoties kurai balzametiķis ir ietverts smalkā želatīna membrānā
- tie ir piemēroti radošām un modernām virtuvēm, kur tie kalpo kā aromātisks un vizuāls papildinājums dažādiem ēdieniem
- tie lieliski izceļas uz risoto, kur tie piešķir elegantu skābuma kontrastu un vienlaikus ir izteiksmīgs dekoratīvs elements
- tie ir ideāli piemēroti arī uz siera šķīvjiem, kur papildina gan mīksto brie, gan nogatavināto parmezāna sieru
- lieliski sader ar liellopa fileju vai tartaru, kas rada interesantu garšas un tekstūras kontrastu
- tos var izmantot arī olu, dārzeņu vai siera piedevās, piemēram, tapās vai brusketēs
- pārsteidz arī saldajos ēdienos, piemēram, kā papildinājums šokolādes desertiem, panna cotta vai saldējumam
- pateicoties to konsistencei, tie saglabājas stabili pat uz siltiem traukiem un nezaudē savu formu un garšas efektu
- tie ir ideāli piemēroti pasniegšanai mūsdienu gastronomijā, kur tie piešķir oriģinālu tekstūru un elegantu garšas akcentu
- satur 86 % Modenas balzametiķa, ūdeni un nātrija algināta biezinātāju, produkts satur sulfītus
- iepakojumā ir 50 g pērļu, kas iepakotas greznā stikla kastītē ar papīra iesaiņojumu
Papildu informācija:
- saturs: 50 g
- Sastāvdaļas: balzametiķis no Modēnas 86% (vīna etiķis, vārīta vīnogu misa), ūdens, biezinātājs: nātrija algināts. Satur sulfītus.
Additional parameters
| Category: | Balzamiko etiķis |
|---|---|
| Weight: | 0.15 kg |
| EAN: | 8006911003545 |
| Produkta veids: | Garšvielas |
| Materiāls: | Stikls |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Ražotājs: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment