Atkaulošanas naži

3 items total
Mazs nazis 1905 9 cm, F.Dick
61,99 € –11 %
55 €
FDCK8194709
Mazs nazis SEBRA 8,5 cm, Forged
51,99 € –7 %
48 €
FORGEDSDV625006
Mazs nazis OLIVE 8,5 cm, Forged
50 €
FORGEDSDV305102

Atkaulošanas naži - tieši tas, kas nepieciešams gaļas atkaulošanai

Kas ir atkaulošanas nazis?

Atkaulošanas nazis ir virtuves naža veids ar garu, plānu, lokanu asmeni ar asu asmeni. To izmanto gaļas, zivju un mājputnu gaļas gabalu atkaulošanai, kā arī gaļas un zivju ādas atdalīšanai. Atkaulošanas nažiem jābūt ļoti asiem, un, jo ilgāk tie ir asi, jo izturīgāki tie ir.

Kā kopt atkaulošanas nazi?

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa atkaulošanas nažu ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, kas ir pietiekami izturīgs pret rūsu, ūdens joprojām var ietekmēt asmeni vai koka rokturus. Tāpēc atkaulošanas nažus ieteicams tīrīt un žāvēt ar rokām uzreiz pēc lietošanas, kā tas jādara ar lielāko daļu virtuves nažu. Pēc tīrīšanas nazis ir arī pareizi jāuzglabā, ievietojot to nažu blokā vai uz magnētiskā statīva.

Kā saglabāt atkaulošanas nazi asu?

Lai saglabātu atkaulošanas naža asmeņa asumu, jums jāatceras divas lietas.

  • izmantot nažiem draudzīgu griešanas dēlis kas nepadara nazi blāvu. Vislabākā izvēle ir koka vai bambusa dēlītis vai augstas kvalitātes plastmasas dēlītis, un jūs tos atradīsit Kulina
  • regulāri asiniet atkaulošanas nazi. Tā neasināto asmeni var uzasināt, izmantojot nažu asinātāju, kas pieejams Kulina
  • atkaulošanas nazi nekad nelieciet trauku mazgājamajā mašīnā. Izskalojiet asmeni siltā, ziepjūdens ūdenī, notīriet to ar mīkstu drānu gar malu un nekavējoties nosusiniet

Ar ko filejas nazis atšķiras no atkaulošanas naža?

Filetēšanas naži ir slaveni ar savu elastību un asajiem asmeņiem, un tie ir paredzēti zivju griešanai un kaulu izņemšanai. Atkaulošanas naži ir labāks risinājums cietākai gaļai, piemēram, cūkgaļai, liellopu gaļai vai vistas gaļai.

Mūsu interneta veikalā varat iegādāties augstākās klases atkaulošanas nažus no tādiem ražotājiem kā F. DIKCK, Wusthof un Dellinger. Ja savā virtuvē gatavojat daudz gaļas, jums vajadzētu apskatīt dažus no mūsu izturīgākajiem nažiem, tostarp miesnieka un šķēpmeistara nažus, un izlasīt mūsu iepirkšanās ceļvedi par virtuves nažiem šeit.