Virtuves lāpstiņas

17 items total
Grila lāpstiņa 40 cm, silikons, Rösle
33 €
ROS25449
Konditorejas lāpstiņa DUO, Joseph Joseph
12 €
JS80030
Konditorejas lāpstiņa EVA TRIO, pelēka, Eva Solo
15,80 €
ES118062
Konditorejas lāpstiņa PROFI PLUS 28 cm, WMF
25,90 €
WM1871956030
Virtuves lāpstiņa 25 cm, tērauds un koks, Tramontina TRAM29810413
Grila lāpstiņa 25 cm, Tramontina
11 €
TRAM29810405
Konditorejas lāpstiņa PRO, Zwilling
26,49 € –13 %
23 €
ZW37160032
Pannas lāpstiņa 27 cm, koks, Tramontina
15 €
TRAM29810415
Virtuves lāpstiņa ELEVATE 20122, dzeltena, Joseph Joseph JS20122
Pannas lāpstiņa 36 cm, zaļa, silikons, Lékué
New
9,90 €
LKL0207017V28U220

Virtuves lāpstiņas - vieglāks veids, kā apstrādāt ēdienu

Kas ir virtuves lāpstiņa?

Virtuves lāpstiņa ir instruments, ko izmanto ēdiena pacelšanai, apvēršanai vai izkliedēšanai. Tam parasti ir rokturis un plakans, plāns, taisnstūra vai ovālas formas asmens. Virtuves lāpstiņas ir dažādu izmēru un formu atkarībā no to vēlamā lietojuma.

Piemēram, lielāku lāpstiņu var izmantot, lai apvērstu pankūkas, bet mazāku - lai glazētu kūku. Turklāt dažām lāpstiņām ir asmens ar spraugām, kas ļauj papildu šķidrumiem vai eļļām notecēt prom no paceltā ēdiena.

Kopumā virtuves lāpstiņa ir daudzfunkcionāls rīks, ko var izmantot dažādos cepšanas un kulinārijas darbos.

Vietnē Kulina mēs piedāvājam virtuves lāpstiņas no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā de Buyer un Zwilling. Mums ir pieejamas arī dažādas citas lāpstiņas specializētākiem lietojumiem, piemēram, virtuves apvērsēji un lāpstiņas glazūrai un dekorēšanai.

Kāda ir atšķirība starp gatavošanas lāpstiņu un cepšanas lāpstiņu?

Pavārmākslas un cepšanas lāpstiņas atšķiras galvenokārt pēc to konstrukcijas un galvenajiem izmantošanas veidiem.

Parasti gatavošanas lāpstiņas asmens ir platāks, garāks un elastīgāks. Ar šo asmeni var viegli ieslīdēt zem ēdiena, to nebojājot, tāpēc tas ir ideāli piemērots ēdienu apvēršanai un rotēšanai pannā vai uz restes. Turklāt ēdiena gatavošanas lāpstiņas var izmantot, lai nokasītu visas ēdiena daļiņas, kas varētu būt pielipušas pie pannas.

Savukārt cepšanas lāpstiņas ir precīzākas un maigākas. Tām bieži vien ir šaurāks, stingrāks un taisnāks asmens, kas uzlabo kontroli, apstrādājot tādus maigus izstrādājumus kā kūkas, smalkmaizītes un cepumus. Lai nodrošinātu labāku sviras efektu un izvairītos no rokas traucēšanas, asmens bieži vien ir novietots atstatu no roktura. Tās ir arī elastīgākas, lai varētu uzklāt krēmus vai nokasīt mīklas atlikumus no bļodas malām

Kam var izmantot virtuves lāpstiņu?

Virtuves lāpstiņas ir daudzpusīgi piederumi, ko var izmantot dažādiem virtuves darbiem, piemēram, ēdiena apvēršanai un pagriešanai, ceptu ēdienu pacelšanai, trauku un burku nokasīšanai, garšvielu izsmidzināšanai, maisīšanai un maisīšanai, ēdiena izņemšanai no pannām, grilēšanai u. c. Kā redzat, virtuves lāpstiņu izmantošanas iespējas ir ļoti plašas, un tās ierobežo tikai jūsu vajadzības, radošums un iztēle virtuvē.

Varat apskatīt arī mūsu maisāmo karotīšu un virtuves piederumu komplektu kolekciju, lai pārliecinātos, ka jums ir viss nepieciešamais visu kulinārijas uzdevumu veikšanai.