Virtuves maisītāji

9 items total
Pannas lāpstiņa GOOD GRIPS 32 cm, melna, silikons, OXO OXO1071534
Virtuves lāpstiņa INGENIO WOOD K2303314 32 cm, koka, Tefal TEFK2303314
Burgera lāpstiņa 38 cm, Rösle
29 € –6 %
27 €
ROS25120
Pannas lāpstiņa 32 cm, wok pannai, koks, Continenta CONT4932
Pannas lāpstiņa PROFI PLUS 32 cm, WMF
29,70 €
WM1873086030
Pannas lāpstiņa PROFILE 32 cm, koks, Brabantia
10,49 €
BRAB260629

Virtuves apvērsēji - ērts veids, kā apstrādāt karstu ēdienu

Kas ir virpinātājs un kam tas tiek izmantots virtuvē?

Apgrieznis ir virtuves rīks, ko izmanto, lai apvērstu, pagrieztu vai paceltu pārtikas produktus, piemēram, pankūkas, olas, burgerus un zivis. Apgriešanas rīki ir nepieciešami jebkurā virtuvē, un tos parasti izmanto dažādiem gatavošanas paņēmieniem, piemēram, sautēšanai, grilēšanai un cepšanai.

Apgrieznis tiek uzskatīts par īpaša veida virtuves lāpstiņu. To var izmantot ēdiena pasniegšanai, piemēram, pārnesot cepumus no pannas vai krepu pannas uz servēšanas trauku.

Kāda ir atšķirība starp lāpstiņu un apgriezni?

Dažkārt terminus "lāpstiņa" un "apgriezējs" lieto savstarpēji aizvietojami. Tomēr ir vairākas tehniskas atšķirības starp abiem veidiem, no kurām dažas ir uzsvērtas turpmāk:

Karstumizturība: Gan virpas, gan lāpstiņas var izturēt augstu temperatūru, lai gan ir daudz lielāka iespēja, ka virpas ir īpaši izgatavotas šim nolūkam. Galvenais metāla virpotāja lietojums ir ēdiena pagriešana virs sakarsētām virsmām. Pagriešanas rīki ir labāk piemēroti tieši ēdiena gatavošanai, savukārt lāpstiņas var izmantot gan cepšanai, gan gatavošanai.

Materiāls: Populāras ir silikona vai gumijas lāpstiņas, savukārt apvērsēji biežāk ir izgatavoti no metāla vai nerūsējošā tērauda. Tēraudam un citiem metāla veidiem ir lielāka karstumizturība, kas ir izdevīgi virpotājiem. Tomēr, ja nepieciešams izmantot apgriezni ar pannu ar nelīpošu virsmu vai virsmu, kas nav izturīga pret skrāpējumiem, jāizmanto no koka, plastmasas vai silikona izgatavots apgrieznis vai lāpstiņa.

Virsma: Špakteļlāpstiņām ir dažādas izturīgas virsmas, kas norāda uz to plašo funkciju klāstu. Tos bieži izmanto, lai izspiestu mīklas un mīklas no bļodām un sajauktu sastāvdaļas. Tie var būt pilnīgi plakani vai ar augstāku iegriezumu vietā, kur piestiprina rokturi. Savukārt virpotājiem parasti vienmēr ir līdzena virsma, jo tā vislabāk palīdz sasniegt galveno mērķi - nokļūt zem kaut kā un to apgāzt.

Mēs ar prieku saviem klientiem Kulina ar rokām izvēlamies tikai labākos produktus, tāpēc mūsu virtuves virpas nāk no tādiem atzītiem ražotājiem kā de Buyer, WMF, un Wusthof. Un, ja jums ir nepieciešami papildu virtuves piederumi, pārbaudiet mūsu virtuves piederumu komplektu kategoriju, lai jūsu virtuve izskatītos vienotāka.