pudeļu attaisāmie

9 items total

Pudeļu atvērēji - viegli atveriet savus iecienītākos dzērienus

Kas ir pudeļu atvērēji?

Pudeļu atvērēji ir rīki, ko izmanto pudeļu vāciņu (parasti vāciņu) noņemšanai. Tie ir izgatavoti tā, lai atdalītu vāciņu, nesabojājot pudeli un neļaujot pudeles saturam izplūst. Pudeļu atvērēji ir izgatavoti no izturīgiem materiāliem, piemēram, nerūsējošā tērauda vai koka, un tiem ir dažādi izmēri un stili.

Pudeļu atvērēji ir svarīgi rīki ikvienam, kam patīk lietot pudelēs pildītus dzērienus. Tie ir vienkārši, bet efektīvi rīki, ar kuriem var ātri un viegli atvērt pudeli, nekaitējot lietotājam, traukam (izņemot šampanieša šavles) un neizlejot tā saturu.

Portālā Kulina mēs piedāvājam dažādus pudeļu atvērējus no tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Höfats, Philippi, un UBRD.

Kādi pudeļu atvērēji ir pieejami vietnē Kulina?

Mūsu vietnē ir pieejami vairāku veidu pudeļu atvērēji, katrs no tiem ir paredzēts konkrētam mērķim vai stilam. Tālāk ir minēti daži no populārākajiem pudeļu atvērējiem:

  • Rokas pudeļu attaisāmais: Šis pudeļu attaisāmais, kas ir visizplatītākais, ir vienkāršs instruments ar plakanu galu, ko izmanto pudeļu vāciņu atdalīšanai. Dažiem pārnēsājamiem pudeļu atvērējiem ir arī otrs gals, ko var izmantot, lai atvērtu skārdenes vai nogrieztu pudeļu vāciņus.
  • Pie sienas stiprināms pudeļu atvērējs: Ērtības labad šis pudeļu attaisāmais parasti ir piekārts pie sienas vai darba virsmas. Aizvākojumu noņem, izmantojot metāla plāksnīti ar nelielu lūpu vai sviru, un bieži vien ir konteiners, kas aiztur vāciņus, kad tie nokrīt.
  • Kroņa vāciņu atvērējs: Kronveida vāciņus, kas bieži atrodami uz alus pudelēm, var atvērt ar kādu no Kulina pieejamajiem kronveida vāciņu atvērējiem. Šie pudeļu atvērēji ir izgatavoti tā, lai cieši pieguļ pie pudeles korķa vāciņa, tādējādi ļaujot to noņemt, nesalaužot pudeli un neizlaižot tās saturu.
  • Šampanieša zobens: Kulina piedāvā šampanieša zobenu elegantai šampanieša pudeļu atvēršanai. Šos zobenus paredzēts izmantot, lai sagrieztu šampanieša pudeles lūpu, pārplēšot kakliņu un atbrīvojot korķi. Īpašā pasākumā šampanieša sabeles ir elegants un dramatisks veids, kā atvērt pudeli.

Kāda ir šampanieša zobena un sabrāžas vēsture?

šampanieša zobena, ko dēvē arī par sabrage, vēsture aizsākās Napoleona Bonaparta laikā 18. gadsimta beigās un 19. gadsimta sākumā.

Leģenda vēsta, ka Napoleona karagājienu laikā viņš un viņa virsnieki svinēja uzvaras, ar zobenu atverot šampanieša pudeles. Šī tradīcija turpinājās arī pēc Napoleona laikmeta beigām, un ar laiku tā kļuva populāra franču aristokrātu vidū un vēlāk izplatījās arī citās valstīs.

Pirmais reģistrētais sabrāžas gadījums bija 1812. gadā, kad pēc Borodino kaujas kāds kavalērijas virsnieks Fransuā Antuāns Holands ar savu zobenu atvēra šampanieša pudeli. Šis akts ātri kļuva populārs virsnieku vidū, un drīz vien to pārņēma arī aristokrātija, lai pārsteigtu viesus ballītēs un svinībās.

Laika gaitā sabrāžas tehnika kļuva arvien pilnīgāka, un īpaši šim nolūkam tika izstrādāta šampanieša šable. Šampanieša zobenam parasti ir garš, plakans asmens ar strupu malu, kas ļauj tīri salauzt pudeles šuvi. Šabeli izmanto, izstiepjot to gar pudeles šuvi, radot nelielu plaisu, kas ļauj pudeles iekšējam spiedienam izspiest korķi un stikla apkakli no pudeles augšdaļas.

Mūsdienās sabrage bieži tiek izpildīta īpašos pasākumos un svinībās, un tā ir kļuvusi par populāru tradīciju vīna un stipro alkoholisko dzērienu nozarē. Lai gan tas var šķist riskants un bīstams veids, kā atvērt šampanieša pudeli, ja to pareizi veic prasmīgs meistars, tas var būt iespaidīgs un iespaidīgs tehnikas un meistarības paraugs.

Kopumā vietnē Kulina ir pieejams augstākās kvalitātes pudeļu atvērēju klāsts, kas atbilst dažādām vajadzībām un gaumei, sākot ar tradicionālajiem rokas atvērējiem un beidzot ar specializētākiem modeļiem noteiktu veidu pudeļu atvēršanai.

Un, ja meklējat vēl citus bāra piederumus, noteikti pārbaudiet mūsu citu bārmeņa rīku, pudeļu dzesētāju un glāžu, tostarp alus glāžu visiem alus cienītājiem, klāstu.