paplātes

38 items total
Servēšanas šķīvis SAND FADE 29,5 x 12 cm, bēšs, MIJ MIJC4050
Šķīvis WHITE SPIRAL 21,5 cm, balts, MIJ
14,29 €
MIJC8176
Deserta šķīvis AQUA SPLASH 17x11 cm, ovāls, zils, MIJ MIJC5423
Servēšanas plate SABLO L 21 x 15 cm, krēmkrāsas, Blomus BM64111
Servēšanas šķīvis AQUA SPLASH 20 x 14 cm, zils, MIJ MIJC5428
Servēšanas šķīvis CARACTERE 30 cm, balts, REVOL RV652728
Servēšanas šķīvis CARACTERE 35 cm, balts, REVOL
50,80 €
RV652759
Servēšanas šķīvis CARACTERE 35 cm, haki zaļš, REVOL RV652762
Servēšanas šķīvis CARACTERE 35 cm, kanēļa brūna, REVOL RV652761
Servēšanas šķīvis CARACTERE 35 cm, kurkuma dzeltens, REVOL RV652764
Servēšanas šķīvis RIDGED INDIGO 19 x 13 cm, MIJ
12,09 €
MIJC2300
Suši un sašimi šķīvis COBALT BLUE 43 x 22,5 cm, MIJ MIJC6243
Suši un sašimi šķīvis EARTH 33 x 19 cm, MIJ
49,49 €
MIJC2203
Suši un sašimi šķīvis LINES 21 x 13 cm, melns, MIJ MIJC7856
Up
More products

Šķīvji - elegants veids, kā pasniegt ēdienu

Kādam nolūkam tiek izmantoti šķīvji?

Šķīvis ir liels, plakans, parasti ovāls, taisnstūra vai apaļš servīzes trauks, ko izmanto gaļas, dārzeņu, šķiņķa vai cita veida ēdiena (karsta vai auksta) pasniegšanai. Tos bieži izmanto ģimenes vakariņās, saviesīgos pasākumos, ballītēs, kāzās, banketos un restorānos, lai pasniegtu karstos ēdienus, uzkodas, veselus tītarus vai pīles, pamatēdienus, desertus, augļus, krekerus, sviestmaizes un citas maltītes. Tie ir ļoti praktiski, jo ir liela izmēra, un papildus ļauj labi organizēti un estētiski pasniegt ēdienu.

Kāda ir atšķirība starp servēšanas paplāte un servēšanas plate?

Ir vairākas atšķirības starp servēšanas paplāte un šķīvi, jo abi ir plakani un tiek izmantoti ēdiena transportēšanai vai pasniegšanai.

Paplāte ir pārnēsājams trauks (bieži vien ar rokturiem), ko izmanto glāžu, dzērienu vai uzkodu transportēšanai uz galda (ēdamistabā, viesistabā vai terasē). Lai novērstu priekšmetu nokrišanu, paliktņiem var būt paaugstinātas malas, un tie bieži vien ir izgatavoti no dažādiem materiāliem, tostarp metāla, plastmasas vai koka.

No otras puses, šķīvi parasti ir izgatavoti no porcelāna vai keramikas, un tos izmanto, lai pasniegtu ēdienu, kas novietots tieši uz to virsmas . To var izmantot, lai pārvietotu ēdienu no virtuves uz galds , taču uz tā nenovietojiet citus traukus vai traukus, kā tas ir ar paplāti.

Noslēgumā jāsecina, ka ēdienu pasniegšanai var izmantot gan paplātes, gan šķīvjus, tomēr paplātes parasti ir mazākas un tiek izmantotas mazāku ēdienu un glāžu transportēšanai, savukārt šķīvji ir lielāki un tiek izmantoti gaļas vai dārzeņu pasniegšanai.

Servēšanas šķīvji, kas pieejami vietnē Kulina, ir rūpīgi atlasīti no tādiem labākajiem zīmoliem kā Blomus, Revol, MIJ, un Bitz. Elegantai ēdienu pasniegšanai var būt nepieciešami arī tortes statīvi, siera un tapas dēlīši, maizes grozi un citi nelieli servīzes trauki.