Koka un ogļu grili

12 items total
Galda grils, balts, Eva Solo
307 € –18 %
249,90 €
ES571020
Montāžas piederumi CONE grilam, Höfats
899 €
HO010501
Kokogļu grils CONE, Höfats
799 €
HO010101
Kokogļu grils KENSINGTON 570 C, Outdoorchef
435,40 €
ODCH1840003
Kokogļu grils CHELSEA 480 C, Outdoorchef
292,30 €
ODCH1840001
Galda grils XL, sarkans, LotusGrill
294,29 € –11 %
259 €
LTGRO435
Galda grils XL, violets, LotusGrill
288 € –10 %
259 €
LTGLI435
Ogļu galda grils ATAGO, Petromax
273 € –12 %
239,90 €
PET701218
Galda grils, sarkans, LotusGrill
209 € –10 %
187 €
LTGRO34
Galda grils, violets, LotusGrill
209 € –10 %
187 €
LTGLI34
Galda grils, zaļš, LotusGrill
209 € –12 %
182 €
LTGGR34
Galda grils, pelēks, LotusGrill
243 € –30 %
168 €
LTGAN34

Grila grili uz malkas, kokogļu grili un piederumi - grils kā priekšnieks

Grilēšana galvenokārt ir sociāla pieredze, taču tas ir arī veids, kā pagatavot ēdienu un izrādīt mīlestību saviem draugiem un ģimenei. Tāpēc vietnē Kulina mēs piedāvājam visu veidu un izmēru kokogļu grilus, kas atbilst jūsu dzīvesveidam, ģimenei un citām īpašām vajadzībām, tostarp galda kokogļu grilus, ko piedāvā LotusGrill (portatīvie un kompaktie) un pilna izmēra profesionālos grilus, ko ražo tādi pazīstami zīmoli kā Outdoorchef vai Hofats.

Kāpēc jums vajadzētu izvēlēties kokogļu grils?

Izmantojot kokogļu grils (tā vietā, lai elektriskais grils piemēram, izmantojot grilu, kas darbojas kā elektriskais grils) piedāvā unikālu gatavošanas pieredzi un piešķir ēdienam īpašu garšu. Šeit ir daži aspekti, kas padara kokogļu grilus īpašus:

  • Aromāts: Kokogļu grili ēdieniem piešķir izteiktu dūmu garšu. Degoša kokogles rada dūmus, kas piešķir ēdienam bagātīgu un autentisku garšu, ko ir grūti atdarināt ar citām gatavošanas metodēm.

  • Daudzpusība: Kokogļu grili nodrošina gan tiešo grilēšanu (ēdiena gatavošana tieši virs oglēm), gan netiešo grilēšanu (ēdiena gatavošana ārpus oglēm ar aizvērtu vāku), tādējādi nodrošinot daudzpusību dažādu ēdienu gatavošanā.

  • Liels karstums: Kokogļu grili var sasniegt augstāku temperatūru nekā daži gāzes grili. Šis augstais karstums ir ideāli piemērots gaļas apdedzināšanai un vēlamās apgrauzdētās garozas iegūšanai no ārpuses, vienlaikus saglabājot gaļas iekšpusi sulīgu un mīkstu.

  • Kontrole: Ar nelielu praksi var iemācīties kontrolēt kokogļu grils karstumu, regulējot kokogļu daudzumu un gaisa plūsmu caur ventilācijas atverēm. Tas ļauj precīzi pielāgot gatavošanas procesu dažādiem ēdienu veidiem.

  • Autentiska pieredze: Daudziem cilvēkiem patīk aizdedzināt kokogles, gaidīt, kamēr tās pārpelna, un rūpēties par grilu. Salīdzinot ar gāzes griliem, tas nodrošina praktiskāku un aizraujošāku gatavošanas pieredzi.

  • Tradicionālā apelācija: Tā kā grilēšana uz oglēm ir bijusi populāra gatavošanas metode jau vairākas paaudzes, tā ir saistīta ar tradīcijām un nostalģiju. Tā var radīt klasisku un aicinošu atmosfēru āra pasākumos.

  • Pārnēsājamība: Kokogļu grili ir pieejami dažāda izmēra, tostarp portatīvie modeļi. Tāpēc tās ir piemērotas piknikiem, kempingiem, kempinga braucieniem un citām āra aktivitātēm.

  • Pieejamība: Kokogļu grili bieži vien ir pieejamāki nekā daži augstas klases gāzes grili vai cita veida āra virtuves iekārtas.

  • Kopienas un sociālais aspekts: Grilēšana uz oglēm var būt sociāla aktivitāte. Draugi un ģimene bieži pulcējas ap grilu, lai, gaidot ēdiena gatavošanu, sarunātos.

  • Eksperimentēšana: Kokogļu grili rosina eksperimentēt ar dažādiem kokogļu veidiem, šķeldām un kūpināšanas paņēmieniem, lai radītu unikālus un aromātiskus ēdienus.

Jāatzīmē, ka, salīdzinot ar gāzes griliem, ir nepieciešama papildu sagatavošanās un pacietība, lai izmantotu kokogļu grils . Ir nepieciešams aizdedzināt kokogles, pagaidīt, līdz tās sakarst un pārpelna, un manuāli regulēt temperatūru. Tomēr daudzi entuziasti uzskata, ka šis process sniedz gandarījumu, un izbauda rezultātus, ko var sasniegt, izmantojot šo tradicionālo āra gatavošanas metodi.

Kādas ir atšķirības starp kokogļu griliem un gāzes griliem?

Galvenā atšķirība starp kokogļu/koksnes grilu un gāzes grils ir gatavošanas degviela. Gāzes grilu kurināmā avots ir propāns vai dabasgāze, savukārt kokogļu un malkas grili izmanto malku vai kokogles.

Viena no galvenajām atšķirībām ir arī abu grilu veidu garšas profils. Gāzes grili nevar nodrošināt ēdieniem dūmu garšu, kā to dara kokogļu un malkas grili. Šo dūmu aromātu rada dūmi un sadegšanas gāzes, kas izdalās, dedzinot malku vai kokogles.

Temperatūras kontrole ir vēl viena atšķirība starp abiem grilu veidiem. Kamēr kokogļu un malkas griliem temperatūras regulēšanai ir nepieciešams vairāk laika un pūļu, gāzes grili ir aprīkoti ar precīzu temperatūras kontroli, kas ļauj to izdarīt ātri un viegli.

Tomēr daži apgalvo, ka kokogļu un malkas grili sniedz patiesāku grilēšanas pieredzi, jo tie prasa vairāk manuālas kontroles un nodrošina īpašu garšu, ko var sniegt tikai grilēšana uz kokogļu oglēm. Tomēr, ja joprojām nezināt, kādu grilu izvēlēties, iepazīstieties ar mūsu pilno ceļvedi par to, kā iegādāties labāko grilu savai ģimenei.