Gaļas panna? Tikai tērauda.

panvicka na maso

Lai pagatavotu ideāli sulīgu steiku, ir nepieciešamas ne tikai prasmes, bet arī piemēroti piederumi. Gaļas mīļotājiem tērauda pannas ir acīmredzama izvēle - izturīgas, universālas un lieliski vada siltumu. Uzziniet, kāpēc šī neiznīcināmā izturība nedrīkst trūkt arī jūsu virtuvē.

Tērauda pannas: 5 funkcijas, kuras novērtēsiet
  • Iztur visu temperatūru iedarbību
    Tēraudam ir lieliska karstumizturība, tāpēc varat pilnībā izmantot gatavošanas priekšrocības augstā temperatūrā. Tērauds arī labi vada un saglabā siltumu. Tas ir ideāla izvēle gaļas gatavošanai lielā karstumā.
  • Uzlabo tās īpašības
    Jo vairāk par tērauda panna gatavojat un cepat, jo labāka tā ir. Izmantojot pannu, tā kļūst melnāka, kas nav nekas slikts, bet gan pozitīvas pārmaiņas. Par kādiem citiem virtuves traukiem var teikt, ka ar gadiem tie uzlabojas?
  • Pilnīgi nekaitīgs
    Virsmas dzelzs pannas ir ļoti cieta, un parastas lietošanas laikā to nesaskrāpēsiet. No citām pannām gatavošanas laikā var atdalīties apdare un nokļūt ēdienā, bet ar tērauda pannām tas vispār nenotiks.
  • Visi siltuma avoti
    Tērauds ir feromagnētisks metāls, tāpēc ēdienu ar to var gatavot uz visiem siltuma avotiem, tostarp indukcijas. Tāpēc jums nebūs jāuztraucas par to, ko darīt ar šo pannu, kad iegādāsieties indukcijas plīti.
  • Izturīgs un izturīgs
    No pirmā acu uzmetiena tērauda trauki rada stabilu iespaidu, un tie ne tikai izskatās stabili, bet tādi patiešām ir. Pareizi lietojot, tā kalpos jums daudzus gadus, un jūs pat varat novēlēt savu mīļo pannu savām pēcnācējām.
Kvalitatīva tērauda pannas

Labākās tērauda pannas saskaņā ar mūsu klientu atsauksmēm

Ko darīt ar jauno tērauda pannu?


Tērauda panna ir pareizi jāsagatavo pirmajai lietošanai. To sauc par apdedzināšanu, kas atbrīvo pannu no visiem piemaisījumiem un ļauj to lietot bez bažām. Ir divi apdedzināšanas veidi.

Tērauda pannu apdedzināšana ar eļļu

Vispirms pannu pārlejiet ar verdošu ūdeni un pēc tam nosusiniet to ar dvieli. Ielejiet nelielu daudzumu eļļas un ieslēdziet plīti uz lielas uguns un uzkarsējiet uz tās eļļu. Uzmanīgi pagriez pannu tā, lai karstā eļļa pārklātu visu pannas virsmu. Eļļai vajadzētu pamatīgi sadūmoties, un virsma kļūs melna. Pēc degšanas noslaukiet pannu ar sausu papīra dvieli.

Tērauda pannu apdedzināšana ar sāli

To pašu efektu var panākt ar sāli. Šajā gadījumā jums būs nepieciešams kilograms vai divi sāls atkarībā no pannas lieluma. Tas uzkarsēsies apmēram pusstundu, sāls sāks dūmot, un virsma zem tās arī mainīs krāsu. Pēc trīsdesmit minūtēm izberiet sāli un noslaukiet pannu līdz sausumam.

Video instrukcijas
Kā sadedzināt tērauda pannu
Sākotnējā tērauda pannas apstrāde ir bezrūpīga, un jūs tiksiet atalgoti ar pannu, kas būs lieliski sagatavota jūsu kulinārajam ceļojumam!
pánve na maso
Tērauda pannas regulāra apkope
  • Nav neapstrādātu instrumentu un trauku mazgājamās mašīnas
    Lai gan tērauda panna ir ļoti izturīga, labāk to netīrīt ar abrazīvu stiepli vai smiltīm. Tērauds arī nav lielisks draugs ar trauku mazgājamo mašīnu, jo vairums līdzekļu ir uz hlora bāzes, kas var sabojāt virsmu. Stipras netīrības gadījumā varat to atkārtoti apmazgāt, kas droši noņems netīrumus.
  • Ūdens nav jūsu iegurņa draugs
    Tēraudam nav rūsas izturīgas apdares, tāpēc vienmēr jāuztur pan sausā vietā un noslaukiet to līdz sausumam. Ja tajā sadeg ēdiens, nekad neļaujiet tam samirkt. Jūs riskējat sarūsēt.
  • Eļļošana
    Reizi pa reizei palutiniet pannu ar eļļu. Pārklājiet tīru, sausu pannu ar jebkāda veida pārtikas eļļu. Panna iegūs hidrofobu aizsargslāni, kas daļēji pasargās to no mitruma.
  • Krāsu maiņa nav slikta lieta
    Regulāri lietojot, tērauda panna mainīs krāsu un iegūs melnu pārklājumu. Tas nav defekts un nekādā gadījumā nav iemesls sūdzībām. Melnais pārklājums norāda uz regulāri lietotu pannu ar lieliskām īpašībām.
Informācija par tērauda pannām

Trauku mazgāšanas līdzekļi


Mūsu padoms
Lasīt arī
->
velikost pánví
Kā izvēlēties pareizā izmēra pannu?
Pareiza izmēra pannas izvēle var būtiski ietekmēt ēdiena kvalitāti un garšu. Šajā rokasgrāmatā uzzināsiet, kā izvēlēties jūsu mājsaimniecības kulinārajām vajadzībām atbilstoša izmēra pannu.
ocelove panve do trouby
Kvalitatīvas tērauda pannas: mūsdienīga atgriešanās pie tradīcijām

Izbaudiet profesionālas virtuves sajūtu ar klāstu.B elements no franču uzņēmuma De Buyer. Šī sērija piedāvā vairāku izmēru klasiskās pannas, grilēšanas pannu, pannu cepšanai, steiku pannu un pat pannu .pankūku panna. Visas pannas ir piemērotas arī cepšanai cepeškrāsnī, jo to konstrukcija ir no metāla.

De Buyer tērauda pannas
steak na panvi
Kā pagatavot steiku uz tērauda pannas?

Tauki ir garšas nesēji, un, gatavojot perfektu steiku, kaloriju skaitīšana ir jāatstāj aiz durvīm. Gatavojot steiku, tērauda pannā vienmēr iekļaujiet eļļu, bet liesākas gaļas gadījumā to varat izlaist.

Uzkarsē eļļu līdz lielā karstumā, līdz tā sāk dūmot. Liekiet uz tās steiku un nedaudz samaziniet karstumu. Ar spēku neizņemiet gaļu no pannas; pareizi ievilkta, gaļa atdalīsies pati. Nebakstiet gaļu ar dakšiņām, jo var izplūst sulas un steiks būs sauss.

Kad gaļa ir atdalīta no vienas puses, pagrieziet to un ļaujiet tai atdalīties no otras puses. Pateicoties tērauda rokturiemB Minerāli stiksu ar visu pannu varat atstāt cepeškrāsnī līdz vēlamajam gatavības līmenim. Vai vēlaties uzzināt sīkāku informāciju par steika pagatavošanu? Voilà - šeit tie ir.

Tikmēr no otras pusesgrila panna sagatavojiet dārzeņus kā piedevu steikam. Vasaras sezonā noteikti neizlaidiet cukini, papriku un tomātus. Arī zaļās pupiņas ir būtisks papildinājums steikam.

Tagad nekas cits neatliek, kā bez mazākās nožēlas baudīt grezni pagatavotu steiku ar grilētiem dārzeņiem. Ar pareizi pagatavotu gaļas gabalu jūs neapvainosiet nevienu viesi un noteikti kļūsiet par iecienītu saimnieku.

Steķis uz pannas: procedūra

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI
Visbiežāk uzdotais jautājums
Vai tērauda panna ir labāka par pannu ar nelīpošu virsmu?
Jā, noteikti gaļai. Tērauda panna var izturēt augstu temperatūru un izveidot skaistu kraukšķīgu garoziņu, ko bieži vien nespēj pannas ar nelīpošu virsmu.
Vai tērauda panna pirms lietošanas ir jāsadedzina?
Jā, pannas apdedzināšana uzlabos tās pretadhezīvās īpašības un pasargās to no rūsas.
Vai tērauda pannu var likt trauku mazgājamajā mašīnā?
Nē, trauku mazgājamā mašīna var sabojāt pannas virsmu un izraisīt koroziju. Vienkārši nomazgājiet to ar rokām un nosusiniet.
Vai tērauda panna ir piemērota indukcijai?
Jā, tērauda pannas lieliski darbojas uz visu veidu plītīm, tostarp indukcijas.
Vai ir grūti uzturēt tērauda pannu?
Nekādā gadījumā! Vienkārši nomazgājiet, nosusiniet un viegli ieeļļojiet to pēc katras lietošanas reizes. Jo biežāk to lietojat, jo labāk tas darbojas.