Lai pagatavotu ideāli sulīgu steiku, ir nepieciešamas ne tikai prasmes, bet arī piemēroti piederumi. Gaļas mīļotājiem tērauda pannas ir acīmredzama izvēle - izturīgas, universālas un lieliski vada siltumu. Uzziniet, kāpēc šī neiznīcināmā izturība nedrīkst trūkt arī jūsu virtuvē.
- Iztur visu temperatūru iedarbību
Tēraudam ir lieliska karstumizturība, tāpēc varat pilnībā izmantot gatavošanas priekšrocības augstā temperatūrā. Tērauds arī labi vada un saglabā siltumu. Tas ir ideāla izvēle gaļas gatavošanai lielā karstumā. - Uzlabo tās īpašības
Jo vairāk par tērauda panna gatavojat un cepat, jo labāka tā ir. Izmantojot pannu, tā kļūst melnāka, kas nav nekas slikts, bet gan pozitīvas pārmaiņas. Par kādiem citiem virtuves traukiem var teikt, ka ar gadiem tie uzlabojas? - Pilnīgi nekaitīgs
Virsmas dzelzs pannas ir ļoti cieta, un parastas lietošanas laikā to nesaskrāpēsiet. No citām pannām gatavošanas laikā var atdalīties apdare un nokļūt ēdienā, bet ar tērauda pannām tas vispār nenotiks. - Visi siltuma avoti
Tērauds ir feromagnētisks metāls, tāpēc ēdienu ar to var gatavot uz visiem siltuma avotiem, tostarp indukcijas. Tāpēc jums nebūs jāuztraucas par to, ko darīt ar šo pannu, kad iegādāsieties indukcijas plīti. - Izturīgs un izturīgs
No pirmā acu uzmetiena tērauda trauki rada stabilu iespaidu, un tie ne tikai izskatās stabili, bet tādi patiešām ir. Pareizi lietojot, tā kalpos jums daudzus gadus, un jūs pat varat novēlēt savu mīļo pannu savām pēcnācējām.