WMF ProfiResist

WMF


WMF PROFI RESIST
Pareizā panna jau sākumā.

Pretpiedeguma panna visam mūžam.
Pret skrāpējumiem un augstu temperatūru izturīga panna gaļas apcepšanai.

1.
WMF zīmols ir pirmajā vietā mājsaimniecības preču kategorijā Vācijā.
160 gadu vēsture. Vairāk nekā 500 dizaina balvu.
Patiesas meistarības pieskāriens.

wmfno1

🛒 WMF Profi Resist

 

Nerūsējošs, bet pretpiedeguma

Aizsargrežģis

Pretpiedeguma PermaDur pārklājuma virsma ir aizsargāta ar paaugstinātu šūnu formas nerūsējošā tērauda konstrukciju. Tā ne tikai aizsargā pret skrāpējumiem, bet arī ļauj panākt ideālu tauku sadalījumu pat apbrūnināšanai un kraukšķīgai cepšanai.

PermaDur pretpiedeguma virsma

Ļoti izturīga un bez kaitīgām vielām. Piemērota ātrai cepšanai, kā arī saudzīgai ēdiena gatavošanai ar nelielu tauku daudzumu (piemēram, zivīm, olām vai pankūkām).

Ātrs un vienmērīgs karstums

Pannas veido trīs materiāla slāņi – alumīnija vidus, 18/10 nerūsējošais tērauds iekšpusē un ārkārtīgi izturīgs hromēts tērauds ārpusē. Šis materiāls vienmērīgi sadala karstumu pa visu pannas virsmu.

Universālas

Cepeškrāsnij un indukcijai

Pannas ir karstumizturīgas līdz 260 °C temperatūrā un piemērotas visu veidu plīts virsmām, ieskaitot indukcijas plītis.

Rokturis, kas nepaliek pārāk karsts

Rokturim ir doba konstrukcija, tāpēc tas nav tik karsts un pannu var ērti turēt rokā. *Tas nav spēkā, izmantojot pannu cepeškrāsnī

Viegli ieliet

Platās pannas malas atvieglo ieliešanu, novēršot pilēšanu

WMF Profi Resist – labākais no abām pasaulēm

Cepšana kā ar nerūsējošā tērauda vai tērauda pannu, bet tikpat viegli un ērti kā ar pretpiedeguma pannu.

Pretpiedeguma pannu priekšrocības un trūkumi

Pretpiedeguma pannas parasti izvēlas iesācēji kulinārijas jomā. Tām nepielips olas vai pankūkas, un to uzturēšana ir ļoti vienkārša. Tomēr uz tām ir grūti apcept steiku – šīs pannas nevar uzkarsēt līdz augstai temperatūrai, bet gaļas garšai būtiskā garoziņa un šķidrums uz pretpiedeguma virsmas neveidosies.

Ja pretpiedeguma virsma tiek saskrāpēta, tā zaudē savas pretpiedeguma īpašības. Turklāt jāuzmanās, pērkot lētākas pannas. Sliktas kvalitātes pretpiedeguma virsmas var saturēt PFOA un citas kaitīgas vielas, kas iekļūst pārtikā, kad virsmas tiek saskrāpētas.

Vieglas pannas var šķist lieliski piemērotas ēdiena gatavošanai, taču pēc gada bieži vien atklājas, ka tās sāk deformēties. Panna nesakarst vienmērīgi un pankūkas malās piedeg, bet vidū neizcepas.

WMF PROFI RESIST
Apvienojiet priekšrocības no abām pasaulēm

Nerūsējošā tērauda vai tērauda pannu priekšrocības un trūkumi

Tērauda pannas ir ideāli piemērotas gaļas pagatavošanai. Tās var uzkarsēt līdz augstai temperatūrai, lai ātri apbrūninātu un apceptu gaļu. Jo biežāk tās izmantosiet, jo labākas tās paliks un dabiski iegūs pretpiedeguma īpašības. Tās ir īpaši izturīgas un būtībā kalpos visu mūžu.

Tomēr, lai tās izmantotu, nepieciešamas prasmes un pieredze. Pirms pirmās lietošanas reizes tērauda pannas ir jāapstrādā. Daudzi cilvēki vienkārši neuzskata tās par labām, jo īpaši, lai pagatavotu saudzīgi gatavojamus pārtikas produktus, piemēram, zivis vai olas.

“Es esmu pilnīgi apmierināts, tā nepiedeg un gaļa ir lieliski apgrauzdēta. Viegli mazgāt pat bez trauku mazgājamās mašīnas.“
Marsela M.

“Ideāla panna! Profi Resist pārklājums darbojas perfekti. Es nopirkšu vēl ;-)”
Dušans E.

 
9 items total