Bioloģiskais kurkums 50 g, malts, Mill & Mortar

Code: MM12241
8,49 €
Pieejams (25 pcs)

Vai jūsu ēdieni ir garšīgi, bet jums šķiet, ka tiem vēl kaut kā pietrūkst, lai tie būtu ideāli? Mill & Mortar...

  • malta kurkuma piešķir ēdieniem intensīvu zeltainu krāsu un nedaudz sildošu garšu
  • to ir viegli izmantot ēdienu gatavošanā - varat pievienot tieši ēdieniem gatavošanas laikā vai izmantot kā garšvielu gatavo ēdienu garšas uzlabošanai
  • sertificēta bioloģiskā ražošana - sastāvdaļas ir audzētas, neizmantojot pesticīdus, ķīmisko mēslojumu vai ģenētiski modificētus organismus

Detailed information

Product detailed description

Galvenās priekšrocības:

  • malta kurkuma piešķir ēdieniem intensīvu zeltainu krāsu un nedaudz sildošu garšu
  • to ir viegli izmantot ēdienu gatavošanā - varat pievienot tieši ēdieniem gatavošanas laikā vai izmantot kā garšvielu gatavo ēdienu garšas uzlabošanai
  • smalka konsistence nodrošina vienmērīgu sadali un sajaukšanu ar citām sastāvdaļām
  • kurkuma ir arī labvēlīga veselībai - tā satur dabīgo kurkumīnu, kam piemīt spēcīgas pretiekaisuma un antioksidantu īpašības, un tās pievienošana pārtikas produktiem var veicināt sirds, gremošanas un imūnsistēmas veselību
  • sertificēta bioloģiskā ražošana - sastāvdaļas ir audzētas, neizmantojot pesticīdus, ķīmisko mēslojumu vai ģenētiski modificētus organismus
  • varat būt droši, ka lietojat tikai veselīgas un videi nekaitīgas sastāvdaļas
  • stilīgs un hermētiski noslēgts iepakojums, kas aizsargā saturu un saglabā svaigumu - garšvielas saglabās garšu un aromātu, gatavas lietošanai, kad vien jums tās būs nepieciešamas

Papildu informācija:

  • sastāvs: malta kurkuma* (* = organiska)
  • neto svars: 50 g
  • izcelsme: Šrilanka
  • sertifikācija: DK-ØKO-100
  • uzglabāšana: uzglabāt sausā, tumšā un hermētiskā vietā

Additional parameters

Category: Pipari un garšvielas
Weight: 0.102 kg
Produkta veids: Garšvielas
Materiāls: Metāls
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: