Maizes nazis FIBRE CARBON 2 26 cm, de Buyer

Code: DB428626
Brand: de Buyer
91,53 € –28 %
Maizes nazis FIBRE CARBON 2 26 cm, de Buyer
91,53 € –28 % 65,40 €
Pieejams (1 pcs)

De Buyer maizes nazim ir 25,6 cm garš zobots asmens, kas izgatavots no augstas kvalitātes vācu galda piederumu tērauda. Ārkārtīgs asums, unikāla nažu līdzsvara sistēma, kas atbilst pavāra vajadzībām. Rokturis ērtam un nenogurdinošam darbam.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

De Buyer maizes un konditorejas nažam no kolekcijas Fibre Karbon 2 ir garais zobotais asmens, un tas ir ļoti ass. Šis nazis ir ideāli piemērots maizes un citu konditorejas izstrādājumu griešanai, jo tam ir zāģa asmens. Ar to var apstrādāt pat cietu garozu un sagriezt glītas šķēles, nesabojājot pūkaino mīkstumu.

Asmens asmens ir izgatavots no augstas kvalitātes vācu nerūsējošā tērauda X50CrMoV15 (īpašs nažu tērauds) ar cietību 56 HRC (Rockwell cietības skala). FK2 sērijai ir unikāla sistēma, kas līdzsvaro nazi atbilstoši katra pavāra vajadzībām. Vienkārši atskrūvējiet nerūsējošā tērauda kājiņu uz roktura un izņemiet nepieciešamo nerūsējošā tērauda ieliktņu daudzumu.

Naža rokturis ir izgatavots ar rokām, slāņojot oglekļa šķiedru. Tāpēc tas ir ļoti izturīgs, spēcīgs un nodrošina patīkamu un ērtu satvērienu, lai griešana neradītu nogurumu. Aizsargs aizsargā pirkstus. Nažu statīvs ir ideāli piemērots nažu drošai glabāšanai.

SPECIFIKĀCIJAS

Naža garums: 40,5 cm

Asmeņa garums: 26 cm

Materiāls: speciāls nazis nocel, oglekļa šķiedra (rokturis)

Krāsa: sudraba, melna (rokturis)

PRIEKŠROCĪBAS UN TRŪKUMI

plus

Maizes nazim ir zobains asmens, un tas ir ideāli piemērots maizes un citu maizes izstrādājumu griešanai.

Asmens asmeņi ir ļoti asi.

Naža asmens ir izgatavots no augstākās kvalitātes vācu nerūsējošā tērauda.

Unikāla naža balansēšanas sistēma atbilstoši pavāra vajadzībām.

Aizsargs aizsargā pirkstus. Gluda pāreja starp aizsargu un rokturi.

Ergonomiskais rokturis nodrošina drošu, ērtu un patīkamu satvērienu darbam bez noguruma.

Nazis ir piemērots arī profesionālai lietošanai.

PRAKTISKI PADOMI

Varmazgāt trauku mazgājamā mašīnā:

Lai nodrošinātu ilgāku asumu, vienmēr mazgājiet nazi tikai aukstā ūdenī.

ATŠĶIRĪBA STARP ASINĀMO AKMENI, NAŽU ASINĀTĀJU UN ASINĀMO AKMENI

Izmantojiet nažu asinātāju regulāras apkopes laikā - pirms katras naža lietošanas reizes. Tomēr nažu asinātāju vai asināmo akmeni izmantojiet tikai reizi pa reizei, lai atjaunotu naža sākotnējo asumu, t. i., kad nazis ir patiešām blāvs.

ZĪĻA PLATĪTE

Nažu asinātājs tiek izmantots nažu regulārai apkopei. Izmantojiet nažu asinātāju, lai ātri un viegli atjaunotu nažu sākotnējo asumu. Asmeņa uzturēšanai izmantojiet asinātāju. Nav viegli izveidot asu malu jau notrulinātam nažam - šajā gadījumā izvēlieties nažu asinātāju vai asināšanas akmeni. Asinātājam ir rokturis, un slīpēšanas daļai var būt smalkāka vai rupjāka virsma. Asinātājs nav praktisks pārāk lielu nažu uzturēšanai.

Slīpēšanas daļa var būt izgatavota no dažādiem materiāliem - dimanta, keramikas, speciāla griezējtērauda utt. Asināšanas daļas garums jāizvēlas atbilstoši asināmo nažu asmeņu garumam. Mums ir asinātāji ar asināšanas daļām no 20 cm līdz 31,5 cm - īpašs miesnieka asinātājs lielu nažu asināšanai.

Naža asināšana ar asināmo akmeni

broušení nože ocílkou

Vienā rokā turiet asinātāju vertikāli, bet otrā rokā turiet nazi (aptuveni 20° slīpi pret asinātāja virsmu). Vislabāk ir izmantot atbalstu (piemēram, galdu un dvieli, lai asināmais neslīdētu), lai leņķis būtu vienāds visā asmeņa garumā un asināšana būtu precīza. Darbs ar asinātāju prasa praksi, lai izvairītos no nevēlamiem zobiem uz asmens. Izvelciet nazi no papēža līdz galam pret asmeni un atkārtojiet to pašu no otras naža puses (20 reizes katrā pusē). Centieties, lai starp nazi un asinātāju būtu vienāds leņķis, un neiespiediet to pārāk spēcīgi.

NAŽU ASINĀTĀJS

Nažu asinātājs tiek izmantots, lai atjaunotu naža sākotnējo asumu. Atšķirībā no nažu asinātāja ar to var apstrādāt pat dullus nažus. Nažu asināmais ir no dažādiem materiāliem izgatavoti slīpēšanas diski, kurus izmantojiet, lai izstieptu nazi. Tādējādi nažu asināšana ar nažu asinātāju ir ļoti vienkārša un ātra. Vienkārši dažas reizes pabīdiet asmeni pa visu naža garumu ar slīpēšanas riteņiem, un jums atkal būs ideāli ass nazis. Asinātājs ir jālieto tikai reizi mēnesī vai arī tad, ja nazis jau ir kļuvis blāvs. Regulārai apkopei pirms griešanas pietiek ar nažu asinātāju.

BRŪNS AKMENS

Nažu asināšanas akmenim ir noteikta rupjuma virsma. Ir arī dubultgraudains slīpēšanas akmens, kura viena puse ir rupja, bet otra - smalka. Asināšanas akmens tiek izmantots, lai atjaunotu nažu sākotnējo asumu - kā nažu asinātājs. Pirms lietošanas slīpēšanas akmens ir jāsamitrina, un nažu asmeņi jānovieto pareizā leņķī (aptuveni 12-15°).

Nažu asināšana ar abrazīvo akmeni

broušení nože brusným kamenem

Novietojiet naža asmeni uz akmens viena gala un vienmērīgi pavelciet nazi nedaudz pa labi pret asmeni. Pagrieziet nazi un velciet to pašu, bet pretējā virzienā. Vienmēr noslaukiet asmeni visā tā garumā. Tomēr esiet uzmanīgi, lai asmens neuzķertos uz slīpripas malas. Izvelciet nazi tā, it kā mēģinātu nogriezt plānu šķēli no asināmā. Nepievelciet pārāk lielu spiedienu uz nazi. Vispirms sasmalciniet uz rupjākas virsmas, pēc tam uz smalkākas virsmas, lai izlīdzinātu asmeni un noņemtu urbumus.

SLĪPĒŠANAS AKMENS SMILTIS

Izvēlieties slīpēšanas akmens smiltis atkarībā no naža lietošanas veida. Asmens ir slīpēts uz slīpēšanas akmens ar rupjāku malu, kas ir ideāli piemērots mīkstu un šķiedrainu sastāvdaļu, piemēram, dārzeņu vai gaļas, griešanai. Ar smalkāku slīpēšanas akmeni (ar mazāku rupjumu) iegūsiet gludu malu, kas ir piemērota griešanai ar spiedienu, nevis vilkšanai, piemēram, kapājot vai novācot ādu. Iegūtā mala ir atkarīga no slīpēšanas akmens rupjuma (graudainuma) un leņķa, kādā nazi asināt.

Slīpēšanas akmens smiltis (rupjumu) norāda ar skaitli, kas atbilst sieta acu skaitam collā (25,4 mm), caur kurām abrazīvs joprojām izkrīt sijāšanas laikā. Tādējādi, jo lielāks skaitlis, jo blīvāks ir siets un smalkāks abrazīvs. Starptautiskie FEPA (Eiropas Slīpēšanas līdzekļu ražotāju federācija) standarti norāda smilšu lielumu, skatīt tabulu:

Granulu izmērs saskaņā ar FEPA

Vārdiskais nosaukums

7, 8, 10, 12

rough

14, 16, 20, 22, 24, 30

rough

36, 40, 46, 54, 60

vidēja

70, 80, 90, 100, 120

smalkas

150, 180, 220, 240

ļoti delikāts

280, 320, 400, 500, 600

īpaši delikāts

800, 1000, 1200

īpaši smalkas

Celozrnný chléb

PILNGRAUDU MAIZE BEZ MĪCĪŠANAS

Sastāvdaļas
3
tases (708 ml) silta (ne karsta) ūdens, 1 ēdamkarote žāvēta rauga, 1 ēdamkarote cukura, 1 ēdamkarote augu eļļas (piem. 1 ēdamkarote etiķa, 3 tases (375 g) parasto kviešu vai speltas miltu, 2,5 līdz 3 tases (324 līdz 389 g) pilngraudu miltu, 1 līdz 1,5 ēdamkarotes sāls, rieksti, sēklas pēc garšas

Procedūra
1. Lielā bļodā samaisiet siltu ūdeni, raugu un cukuru. Ūdens nedrīkst būt karsts, bet gan ķermeņa temperatūras, lai nesabojātu raugu. Pagaidiet dažas minūtes, līdz raugs ir aktīvs un virspusē veidojas burbuļi, tad pievienojiet etiķi un eļļu.

2. Pievienojiet parastos miltus krūzīti pa krūzītei, rūpīgi samaisot mīklu starp katrām krūzītēm. Tagad pievienojiet pilngraudu miltus un sāli, atkal pakāpeniski, starp katru pievienošanu rūpīgi samaisot. Šī mīkla būs ļoti plāna, mīksta un lipīga. Pievienojiet sēklas, riekstus vai ko vien vēlaties. Varat izmēģināt arī garšaugus, kaltētus tomātus, ķiplokus vai ceptus sīpolus.

3. Pārklājiet ar tīru tējas dvieli un atstājiet siltā vietā, lai mīklas apjoms paaugstinātos aptuveni 30 - 40 minūtes, līdz dubultojas.

4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 185 °C. Ar lāpstiņu pārnes mīklu maizes cepšanas traukā (no mīklas būs 2 klaipiņi). Apkaisiet maizes virsmu ar sēklām un cepiet apmēram 50 minūtes, līdz maize ir zeltaini brūna. Par to, ka maize ir gatava, var spriest arī no pirmā acu uzmetiena - tā atkāpjas no formas malām un pa perimetru parādās neliela sprauga. Kad maize ir izņemta no cepeškrāsns, to var vienmērīgi novietot uz stiepļu režģa, kur tā skaisti atdziest, nesadegot. Lai pārbaudītu, vai maize jau ir izcepta, klauvējiet uz maizes apakšas, tai vajadzētu izklausīties dobi.
Receptes avots un receptes attēls: https://kitchenette.cz/clanek/73-celozrnny-chleb-bez-hneteni

MĀJAS ĶIMEŅU MAIZES RECEPTE

lngredience

200 g rudzu miltu (var būt arī pilngraudu), 300 g kviešu maizes miltu, 200 g kviešu parasto miltu (var būt arī pilngraudu vai speltas milti), nesadalīti ķimenes (apmēram 15 g), 15 g svaiga rauga, 1 tējkarote cukura (vai medus, melase, ...), 490 ml ūdens (varat arī alu, sūkalas), 15 g sāls

Domácí kmínový chléb

Procedūra
1. Saberiet raugu virtuves kombaina bļodā. Ja jums nav virtuves kombaina, mīklu mīcīsiet ar rokām. Pievienojiet cukuru un maisiet ar dakšiņu, līdz tas kļūst par plānu putru. Sajauciet ar ūdeni un labi samaisiet ar putukrāsni.

2. Pēc tam pievienojiet visu pārējo, kas norādīts receptē. Ieslēdziet mašīnu uz zema ātruma un ļaujiet tai mīcīties 10 minūtes. Ja izmantojat mājas maizes cepšanas rīku, ļaujiet mīklai mīcīties 30 minūtes un pēc tam izņemiet mīklu.

3. Izstrādāto un lipīgo mīklu ideālā gadījumā ievietojiet plastmasas bļodā, kas ietaukota ar tējkaroti eļļas. Ja jums nav trauka ar vāku, ielieciet to plastmasas maisiņā. Atstāj istabas temperatūrā uz vienu stundu, lai mīklas paceltos. Šajā laikā vienreiz salociet. To veic, izstiepjot mīklas malas un saliecot tās mīklas centrā. Darīt to cilvēkam tieši bļodā visapkārt.

4. Pēc stundas nedaudz apsmērējiet ar eļļu un izstiepiet mīklu aptuveni kvadrātveida formā. Salociet un savelciet, lai veidotu konusu. Rudzu miltus pārberiet ar rudzu miltiem un ielieciet mīklas konusu ar šuvi uz augšu. Mīklu var atstāt pacelties ar tējas dvieli izklātā šķīvī un apkaisīt to ar miltiem. Pēc apgāšanas savienojums būs apakšā un cepšanas laikā neizplīsīs. Ielieciet mīklu atpakaļ maisiņā un atstājiet uz vienu stundu, lai tā paceltos. Pēc aptuveni 20 minūtēm ieslēdziet cepeškrāsni ar cepamo akmeni un ūdens pannu. Ja cepsiet uz cepšanas loksnes, vēlāk varēsiet to uzsildīt no jauna. Cepeškrāsnī ir jāsasniedz vismaz 250 °C temperatūra.

5. Uzraugušu maizi, kas ir pilnībā piepildījusi maizes cepamo pannu, uzmanīgi pārliek uz stādāmās lāpstiņas. Apberiet ar rupjiem vai kukurūzas miltiem. Maize labāk slīdēs pa to. Ja cepat uz cepešpannas, ir svarīgi to vispār neizvilkt ārā. Tas ātri atdziest, un maizei ap perimetru rastos plaisas. Sagatavojiet apmēram 200 ml karsta ūdens no tējkannas, skuvekli un stādāmo lāpstiņu. Tagad tas notiks ļoti ātri. Īpaši jāuzmanās no tvaika!

6. Uzberiet maizi uz lāpstiņas, sagrieziet, ja vēlaties, un ātri pārbīdiet to uz akmens vai cepeškrāsnī cepamā šķīvja. Ielejiet ūdeni apakšējā paplātē cepeškrāsns apakšā un ātri aizveriet cepeškrāsni. Iestatiet taimeri uz 15 minūtēm.

7. Pēc tam temperatūru pazeminiet līdz 190 - 200 °C . Noņemiet cepamo paplāti ūdenī un cepiet 30 minūtes.

8. Ļauj atdzist uz stiepļu režģa. Nepārgrieziet siltu maizi! Jūs iegūtu saraušanos.

No iepriekš minētajām sastāvdaļām pagatavojiet 1200 g smagu klaipu.

Receptes avots un receptes attēls: http://www.pazitka.cz/ostatni/domaci-kminovy-chleba-z-drozdi/

Additional parameters

Category: Maizes naži
Warranty: 2 years
Weight: 0.28 kg
Produkta veids: Maizes nazis
Materiāls: Nerūsējošs tērauds
Asmens garums: 26 cm
Krāsa: Melna
Kolekcija: De Buyer Fiber Carbon
Margin: E
Izmērs: 26 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: