Tērauda panna lieliski vada siltumu, ir izturīga, un regulāra lietošana uzlabo tās īpašības, padarot to gandrīz nemirstīgu. Augstākās kvalitātes tērauda pannas mūsu tirgū piegādā tādi uzņēmumi kā .De Pircējs a FisslerTo kvalitāte ir bezkompromisa, un to mūžīgais izskats padara tos piemērotus visām virtuvēm.
- Kā ir ar jauno tērauda pannu?
Pirms pirmās lietošanas reizes uzkarsējiet tērauda pannu. Jums būs nepieciešama pārtikas eļļa, uzlejiet uz pannas aptuveni centimetru kārtu un uzkarsējiet. Kad eļļa sāks dūmot, pagrieziet pannu, lai tā apcepas visur. Visbeidzot noslaukiet pannu ar papīra dvieli.
Sāls sniegs jums tādu pašu pakalpojumu. Atkarībā no pannas lieluma ievietojiet tajā kilogramu vai divus sāls. Ieslēdziet lielu jaudu un ļaujiet tai karsēties pusstundu, lai sāls kūpētu. Visbeidzot izlejiet sāli un noslaukiet ar drānu. - Tērauda pannas regulāra apkope
Tēraudu ir salīdzinoši viegli kopt. Pietiek ar vienkāršu sūkli un trauku mazgāšanas līdzekli. Noteikti izvairieties no abrazīvām smiltīm, stiepļu lupatiņām un jo īpaši no trauku mazgājamās mašīnas. Nekad neļaujiet pannai samirkt, jo tā var korodēt. Apdedziniet apdegumus ar eļļu, kas tos viegli likvidē. - Lai tērauda panna kalpotu ilgu laiku
Tērauds noteikti nav ūdens draugs, tāpēc nekad neatstājiet pannu pēc mazgāšanas nožūt. Vienmēr turiet to pilnīgi sausu un tīru. Uzturiet virsmu ar pārtikas eļļu, un laiku pa laikam varat to atkārtoti uzkarsēt. Regulāras lietošanas laikā tērauds kļūst tumšāks, taču tas nav nekas slikts. Gluži pretēji, tā ir labi izmantotas pannas pazīme. Izlasiet vairāk par tērauda pannām.