Šefpavāra nazis FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer

Code: DB428017
Brand: de Buyer
102,82 € –28 %
Šefpavāra nazis FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer
102,82 € –28 % 73,80 €
Pieejams (3 pcs)

De Buyer Āzijas pavāra nažam ir īpaši veidots 17 cm garš asmens, kas izgatavots no augstas kvalitātes vācu galda piederumu tērauda. Ārkārtīgs asums, unikāla nažu līdzsvara sistēma, kas atbilst pavāra vajadzībām. Rokturis ērtam un nenogurdinošam darbam.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Japonský nůž Fibre Karbon 2 De Buyer

Āzijas virtuves nazis no De Buyer Fibre Karbon 2 kolekcijas apvieno labāko no Eiropas un Japānas nažiem. To raksturo ārkārtējs asums un daudzpusīga izmantošana.

Asmens asmens ir izgatavots no augstas kvalitātes vācu nerūsējošā tērauda X50CrMoV15 (īpašs nažu tērauds) ar cietību 56 HRC (Rockwell cietības skala). FK2 sērijai ir unikāla sistēma, kas līdzsvaro nazi atbilstoši katra pavāra vajadzībām. Vienkārši atskrūvējiet nerūsējošā tērauda kājiņu uz roktura un izņemiet nepieciešamo nerūsējošā tērauda ieliktņu daudzumu.

Naža rokturis ir izgatavots ar rokām, slāņojot oglekļa šķiedru. Tāpēc tas ir ļoti izturīgs, spēcīgs un nodrošina patīkamu un ērtu satvērienu, lai griešana neradītu nogurumu. Aizsargs aizsargā pirkstus. Mēs iesakām tikai saudzīgu mazgāšanu ar rokām un regulāru apkopi ar asinātāju un nažu asinātāju. Nažu statīvs ir ideāli piemērots nažu drošai glabāšanai.

SPECIFIKĀCIJAS

Naža garums: 30 cm

Asmeņa garums: 17 cm

Svars: 180 g

Materiāls: speciāls nazis nocel, oglekļa šķiedra (rokturis)

Krāsa: sudraba, melna (rokturis)

PRIEKŠROCĪBAS UN TRŪKUMI

plus

Šim nažam ir neparasta asmens forma.

Asmens asmens apvieno japāņu un eiropiešu griešanas kultūru.

Naža asmens ir izgatavots no augstākās kvalitātes vācu nerūsējošā tērauda.

Unikāla naža balansēšanas sistēma atbilstoši pavāra vajadzībām.

Aizsargs aizsargā pirkstus. Gluda pāreja starp aizsargu un rokturi.

Ergonomiskais rokturis nodrošina drošu, ērtu un patīkamu satvērienu darbam bez noguruma.

Nazis ir piemērots arī profesionālai lietošanai.

PRAKTISKI PADOMI

Varmazgāt trauku mazgājamā mašīnā:

Lai nodrošinātu ilgāku asumu, vienmēr mazgājiet nazi tikai aukstā ūdenī.

ATŠĶIRĪBA STARP ASINĀMO AKMENI, NAŽU ASINĀTĀJU UN ASINĀMO AKMENI

Izmantojiet nažu asinātāju regulāras apkopes laikā - pirms katras naža lietošanas reizes. Tomēr nažu asinātāju vai asināmo akmeni izmantojiet tikai reizi pa reizei, lai atjaunotu naža sākotnējo asumu, t. i., kad nazis ir patiešām blāvs.

ZĪĻA PLATĪTE

Nažu asinātājs tiek izmantots nažu regulārai apkopei. Izmantojiet nažu asinātāju, lai ātri un viegli atjaunotu nažu sākotnējo asumu. Asmeņa uzturēšanai izmantojiet asinātāju. Nav viegli izveidot asu malu jau notrulinātam nažam - šajā gadījumā izvēlieties nažu asinātāju vai asināšanas akmeni. Asinātājam ir rokturis, un slīpēšanas daļai var būt smalkāka vai rupjāka virsma. Asinātājs nav praktisks pārāk lielu nažu uzturēšanai.

Slīpēšanas daļa var būt izgatavota no dažādiem materiāliem - dimanta, keramikas, speciāla griezējtērauda utt. Asināšanas daļas garums jāizvēlas atbilstoši asināmo nažu asmeņu garumam. Mums ir asinātāji ar asināšanas daļām no 20 cm līdz 31,5 cm - īpašs miesnieka asinātājs lielu nažu asināšanai.

Naža asināšana ar asināmo akmeni

broušení nože ocílkou

Vienā rokā turiet asinātāju vertikāli, bet otrā rokā turiet nazi (aptuveni 20° slīpi pret asinātāja virsmu). Vislabāk ir izmantot atbalstu (piemēram, galdu un dvieli, lai asināmais neslīdētu), lai leņķis būtu vienāds visā asmeņa garumā un asināšana būtu precīza. Darbs ar asinātāju prasa praksi, lai izvairītos no nevēlamiem zobiem uz asmens. Izvelciet nazi no papēža līdz galam pret asmeni un atkārtojiet to pašu no otras naža puses (20 reizes katrā pusē). Centieties, lai starp nazi un asinātāju būtu vienāds leņķis, un neiespiediet to pārāk spēcīgi.

NAŽU ASINĀTĀJS

Nažu asinātājs tiek izmantots, lai atjaunotu naža sākotnējo asumu. Atšķirībā no nažu asinātāja ar to var apstrādāt pat dullus nažus. Nažu asināmais ir no dažādiem materiāliem izgatavoti slīpēšanas diski, kurus izmantojiet, lai izstieptu nazi. Tādējādi nažu asināšana ar nažu asinātāju ir ļoti vienkārša un ātra. Vienkārši dažas reizes pabīdiet asmeni pa visu naža garumu ar slīpēšanas riteņiem, un jums atkal būs ideāli ass nazis. Asinātājs ir jālieto tikai reizi mēnesī vai arī tad, ja nazis jau ir kļuvis blāvs. Regulārai apkopei pirms griešanas pietiek ar nažu asinātāju.

BRŪNS AKMENS

Nažu asināšanas akmenim ir noteikta rupjuma virsma. Ir arī dubultgraudains slīpēšanas akmens, kura viena puse ir rupja, bet otra - smalka. Asināšanas akmens tiek izmantots, lai atjaunotu nažu sākotnējo asumu - kā nažu asinātājs. Pirms lietošanas slīpēšanas akmens ir jāsamitrina, un nažu asmeņi jānovieto pareizā leņķī (aptuveni 12-15°).

Nažu asināšana ar abrazīvo akmeni

broušení nože brusným kamenem

Novietojiet naža asmeni uz akmens viena gala un vienmērīgi pavelciet nazi nedaudz pa labi pret asmeni. Pagrieziet nazi un velciet to pašu, bet pretējā virzienā. Vienmēr noslaukiet asmeni visā tā garumā. Tomēr esiet uzmanīgi, lai asmens neuzķertos uz slīpripas malas. Izvelciet nazi tā, it kā mēģinātu nogriezt plānu šķēli no asināmā. Nepievelciet pārāk lielu spiedienu uz nazi. Vispirms sasmalciniet uz rupjākas virsmas, pēc tam uz smalkākas virsmas, lai izlīdzinātu asmeni un noņemtu urbumus.

SLĪPĒŠANAS AKMENS SMILTIS

Izvēlieties slīpēšanas akmens smiltis atkarībā no naža lietošanas veida. Asmens ir slīpēts uz slīpēšanas akmens ar rupjāku malu, kas ir ideāli piemērots mīkstu un šķiedrainu sastāvdaļu, piemēram, dārzeņu vai gaļas, griešanai. Ar smalkāku slīpēšanas akmeni (ar mazāku rupjumu) iegūsiet gludu malu, kas ir piemērota griešanai ar spiedienu, nevis vilkšanai, piemēram, kapājot vai novācot ādu. Iegūtā mala ir atkarīga no slīpēšanas akmens rupjuma (graudainuma) un leņķa, kādā nazi asināt.

Slīpēšanas akmens smiltis (rupjumu) norāda ar skaitli, kas atbilst sieta acu skaitam collā (25,4 mm), caur kurām abrazīvs joprojām izkrīt sijāšanas laikā. Tādējādi, jo lielāks skaitlis, jo blīvāks ir siets un smalkāks abrazīvs. Starptautiskie FEPA (Eiropas Slīpēšanas līdzekļu ražotāju federācija) standarti norāda smilšu lielumu, skatīt tabulu:

Granulu izmērs saskaņā ar FEPA

Vārdiskais nosaukums

7, 8, 10, 12

rough

14, 16, 20, 22, 24, 30

rough

36, 40, 46, 54, 60

vidēja

70, 80, 90, 100, 120

smalkas

150, 180, 220, 240

ļoti delikāts

280, 320, 400, 500, 600

īpaši delikāts

800, 1000, 1200

īpaši smalkas

Avots: http: //www.vsharp.cz/o-brouseni/

VASARAS RUĻĻU RECEPTE

Letní závitky

Sastāvdaļas

2 iepakojumi rīspapīra (min. 20 gab.), 1 iepakojums rīsu stikla nūdeļu, 1 aisberga salāti, 1 ķekars pavasara sīpolu, 400 g vistas krūtiņas, 2 burkāni, 1 kolrābis, 1 iepakojums sojas kāpostu, salātu gurķis, ingvera gabaliņš, čilli pipari, zivju mērce, laima, saldā čilli mērce, koriandrs, piparmētra, sāls

Procedūra

1. Vāra gaļu ar ingveru un pievieno zivju mērci, pēc vārīšanas notecina un ļauj atdzist.

2. Nūdeles vāriet apmēram 2 - 3 minūtes.

3. Noteciniet vārītās nūdeles un atstājiet tās izmērcēt aukstā ūdenī.

4. Sagrieziet dārzeņus smalkās nūdelēs un viegli sāli, lai atbrīvotos nedaudz ūdens.

5. Gaļu sagrieziet sīkos gabaliņos, nūdeles noteciniet un sajauciet ar gaļu, pievienojiet zivju mērci, koriandru, laima sulu un čilli. Var pievienot arī sojas mērci.

6. Uz dažām sekundēm iemērciet rīspapīru remdenā ūdenī un nolieciet uz šķīvja.

7. Apakšā izvietojiet garšvielām bagātinātas nūdeles un dārzeņus, salieciet malas un sarullēiet.

8. Ļaujiet rullīšiem kādu laiku nožūt un pēc tam pasniedziet ar saldo čilli mērci, kurai sasmalciniet dažas piparmētru lapas.

Varmazgāt trauku mazgājamā mašīnā:

Additional parameters

Category: Pavāru naži
Warranty: 2 years
Weight: 0.18 kg
Produkta veids: Virtuves nazis
Materiāls: Nerūsējošs tērauds
Asmens garums: 17 cm
Kolekcija: De Buyer Fiber Carbon
Margin: E
Izmērs: 17 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: