Bioloģiski garšvielu maisījumi RASTA PASTA 55 g, Mill & Mortar

Code: MM13113
8,99 €
Pieejams (16 pcs)

Vai jūsu ēdieni ir garšīgi, bet jums šķiet, ka tiem vēl kaut kā pietrūkst, lai tie būtu ideāli? Mill & Mortar...

  • garšvielu maisījums makaroniem, zivīm un zupām, kas patiks gan bērniem, gan pieaugušajiem
  • ir iedvesmojusies no Jamaikas kultūras un virtuves - visas sastāvdaļas ir rūpīgi atlasītas, un maisījums ir veidots, ņemot vērā autentisko Jamaikas raksturu
  • sertificēta bioloģiskā ražošana - sastāvdaļas ir audzētas, neizmantojot pesticīdus, ķīmisko mēslojumu vai ģenētiski modificētus organismus

Detailed information

Product detailed description

Galvenās priekšrocības:

  • garšvielu maisījums makaroniem, zivīm un zupām, kas patiks gan bērniem, gan pieaugušajiem
  • ir iedvesmojusies no Jamaikas kultūras un virtuves - visas sastāvdaļas ir rūpīgi atlasītas, un maisījums ir veidots, ņemot vērā autentisko Jamaikas raksturu
  • ir lielisks papildinājums tiem, kas vēlas iejusties Jamaikas virtuves pasaulē un atklāt jaunas garšas
  • sertificēta bioloģiskā ražošana - sastāvdaļas ir audzētas, neizmantojot pesticīdus, ķīmisko mēslojumu vai ģenētiski modificētus organismus
  • varat būt droši, ka lietojat tikai veselīgas un videi nekaitīgas sastāvdaļas
  • stilīgs un hermētiski noslēgts iepakojums, kas aizsargā saturu un saglabā svaigumu - garšvielas saglabās garšu un aromātu, gatavas lietošanai, kad vien jums tās būs nepieciešamas

Papildu informācija:

  • sastāvs: koriandrs*, kurkuma*, kanēlis*, sinepju sēklas*, ingvers*, kajēnas pipari*, ķiploki*, timiāns*, muskatrieksts*, grieķu sierāboliņa sēklas*, paprika*, ķimenes*, melnie pipari* (* = bioloģiski)
  • neto svars: 55 g
  • izcelsme: ES / ārpus ES
  • sertifikācija: DK-ØKO-100
  • uzglabāšana: uzglabāt sausā, tumšā un hermētiskā vietā

Additional parameters

Category: Pipari un garšvielas
Weight: 0.107 kg
Produkta veids: Garšvielas
Materiāls: Metāls
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: