Krēma brulē trauks FRENCH CLASSICS 12 cm, 160 ml, REVOL

Code: RV645056
Brand: REVOL
9 €
Pieejams (7 pcs)

Trauku sērija French Classic ir izgatavota no augstas kvalitātes franču porcelāna REVOL, kas ir 100 % dabīgs un nesatur kadmiju un svinu. Tā nav poraina un neabsorbē taukus, baktērijas un smakas, tādējādi garantējot higiēnisku ēdiena pagatavošanu jums un jūsu tuviniekiem. Šis porcelāns labi iztur temperatūras triecienus, to var izmantot cepeškrāsnī (+300 °C), mikroviļņu krāsnī un saldētavā, un to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Sērija French Classic ar savu dizainu ir veltījums franču gastronomijai. Piemēram, varat izvēlēties šo trauku, kas ir ideāli piemērots mazu porciju cepšanai.

Detailed information

Product detailed description

Trauku sērija French Classic ir izgatavota no augstas kvalitātes franču porcelāna REVOL, kas ir 100 % dabīgs un nesatur kadmiju un svinu. Tā nav poraina un neabsorbē taukus, baktērijas un smakas, tādējādi garantējot higiēnisku ēdiena pagatavošanu jums un jūsu tuviniekiem. Šis porcelāns labi iztur temperatūras triecienus, to var izmantot cepeškrāsnī (+300 °C), mikroviļņu krāsnī un saldētavā, un to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Sērija French Classic ar savu dizainu ir veltījums franču gastronomijai. Piemēram, varat izvēlēties šo trauku, kas ir ideāli piemērots mazu porciju cepšanai.

Galvenās priekšrocības:

  • Praktiska bļoda no porcelāna
  • Unikālā franču Classic sērija
  • 100% dabīgs neporains porcelāns
  • Bez kaitīgām vielām
  • Neabsorbē smakas, taukus un baktērijas
  • Izturība pret temperatūras satricinājumiem
  • Piemērots lietošanai cepeškrāsnī, mikroviļņu krāsnī un trauku mazgājamā mašīnā

Specifikācijas:

  • Materiāls: porcelāns
  • Krāsa: balta
  • Tilpums: 160 ml
  • Diametrs: 12 cm
  • Augstums: 3 cm

Additional parameters

Category: bļodas
Warranty: 2 years
Weight: 0.25 kg
Produkta veids: Bļoda2
Materiāls: Porcelāns
Tilpums: 0,2 l
Krāsa: Balta
Margin: E
Izmērs: 12 cm
Produkta informācija: Lietojams trauku mašīnā
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: