Atkaulošanas naži

10 items total
Atkaulošanas nazis 15 cm, Victorinox
22 €
VN5666315
Atkaulošanas nazis CARBON FRAGMENT 15 cm, melns, Dellinger DNGRH140B
Atkaulošanas nazis GERMAN PAKKA WOOD 14 cm, brūns, Dellinger DNGRXZB26B
Atkaulošanas nazis CLASSIC IKON CREME 14 cm, Wüsthof WU46160
Atkaulošanas nazis GOURMET 14 cm, Wüsthof
49 €
WU1035046114
Japāņu atkaulošanas nazis EYES 14,5 cm, Dellinger DNGRSXLKHAUS65
Mazs nazis 1905 9 cm, F.Dick
61,99 € –11 %
55 €
FDCK8194709
Atkaulošanas nazis CLASSIC 18 cm, Wüsthof
110 €
WU1030103818
Atkaulošanas nazis MO-V 15 cm, Samura
44 € –11 %
39 €
SMRSNMVVN
Atkaulošanas nazis ZEN 15 cm, melns, Yaxell
New
151,99 €
YAX35506

Atkaulošanas naži - tieši tas, kas nepieciešams gaļas atkaulošanai

Kas ir atkaulošanas nazis?

Atkaulošanas nazis ir virtuves naža veids ar garu, plānu, lokanu asmeni ar asu asmeni. To izmanto gaļas, zivju un mājputnu gaļas gabalu atkaulošanai, kā arī gaļas un zivju ādas atdalīšanai. Atkaulošanas nažiem jābūt ļoti asiem, un, jo ilgāk tie ir asi, jo izturīgāki tie ir.

Kā kopt atkaulošanas nazi?

Neskatoties uz to, ka lielākā daļa atkaulošanas nažu ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, kas ir pietiekami izturīgs pret rūsu, ūdens joprojām var ietekmēt asmeni vai koka rokturus. Tāpēc atkaulošanas nažus ieteicams tīrīt un žāvēt ar rokām uzreiz pēc lietošanas, kā tas jādara ar lielāko daļu virtuves nažu. Pēc tīrīšanas nazis ir arī pareizi jāuzglabā, ievietojot to nažu blokā vai uz magnētiskā statīva.

Kā saglabāt atkaulošanas nazi asu?

Lai saglabātu atkaulošanas naža asmeņa asumu, jums jāatceras divas lietas.

  • izmantot nažiem draudzīgu griešanas dēlis kas nepadara nazi blāvu. Vislabākā izvēle ir koka vai bambusa dēlītis vai augstas kvalitātes plastmasas dēlītis, un jūs tos atradīsit Kulina
  • regulāri asiniet atkaulošanas nazi. Tā neasināto asmeni var uzasināt, izmantojot nažu asinātāju, kas pieejams Kulina
  • atkaulošanas nazi nekad nelieciet trauku mazgājamajā mašīnā. Izskalojiet asmeni siltā, ziepjūdens ūdenī, notīriet to ar mīkstu drānu gar malu un nekavējoties nosusiniet

Ar ko filejas nazis atšķiras no atkaulošanas naža?

Filetēšanas naži ir slaveni ar savu elastību un asajiem asmeņiem, un tie ir paredzēti zivju griešanai un kaulu izņemšanai. Atkaulošanas naži ir labāks risinājums cietākai gaļai, piemēram, cūkgaļai, liellopu gaļai vai vistas gaļai.

Mūsu interneta veikalā varat iegādāties augstākās klases atkaulošanas nažus no tādiem ražotājiem kā F. DIKCK, Wusthof un Dellinger. Ja savā virtuvē gatavojat daudz gaļas, jums vajadzētu apskatīt dažus no mūsu izturīgākajiem nažiem, tostarp miesnieka un šķēpmeistara nažus, un izlasīt mūsu iepirkšanās ceļvedi par virtuves nažiem šeit.