Ievārījuma burciņas

2 items total
Ievārījuma trauks LEGIO NOVA 11 cm, Eva Solo
39 € –16 %
32,60 €
ES887274
Ievārījuma trauciņi DRESSED, Alessi
115 €
ALMW15

Džema burkas - glabājiet savu ievārījumu stilīgi

Kas ir ievārījuma burkas un ar ko var pasniegt ievārījumu?

Ievārījumu uzglabā un pasniedz mazās burciņās, ko sauc par ievārījuma burciņām. Tie parasti ir dažādu formu un izmēru. Ar ievārījumu labi sader dažādi ēdieni, piemēram, grauzdiņi, maizītes, kruasāni, plātsmaizes, cepumi, pankūkas un vafeles.

Ievārījumu var izmantot arī kā piedevu saldējumam, jogurtam un musli. Ievārījumu izmanto kā sastāvdaļu tādu ēdienu cepšanai kā pīrāgi, smalkmaizītes un kūkas. Pasniedzot ievārījumu, ir pieņemts blakus ievārījuma ievārījuma trauks novietot nelielu šķīvi vai bļodu ar tādiem rīkiem kā karotes vai naži.

Kāds ir labākais veids, kā izplatīt ievārījumu?

Džemus var izplatīt dažādos veidos, un "labākais" veids var būt atkarīgs no individuālās izvēles. Šeit ir daži vispārīgi ieteikumi, kā vienmērīgi izklāt ievārījumu:

  • Ar tīru nazi vai karoti izklājiet ievārījumu: Pirms ievārījuma uzklāšanas pārliecinieties, ka jūsu rīks ir tīrs un sauss.
  • Ja ievārījums ir pārāk biezs un to ir grūti izspiest, to var nedaudz uzsildīt, uz dažām minūtēm iegremdējot burku silta ūdens traukā.
  • Uzsmērējiet ievārījumu, sākot no maizes vai grauzdiņa vidus, un virzieties uz malām.
  • Uzklājiet ievārījumu plānā kārtiņā; izvairieties uzklāt pārāk daudz ievārījuma uzreiz.
  • Džemus labāk izkliedēt zigzaga veidā, nevis taisnā līnijā.

Nespiediet pārāk spēcīgi: Uzmanību pievērsiet tam, lai ievārījums uz grauzdiņa vai maizes nebūtu pārāk biezs. Tā rezultātā maize var saplīst, un ievārījums var nevienmērīgi izplatīties.

Kādēļ eleganti klātā galdā ir svarīgi tādi mazi trauki/akcerešumi kā ievārījuma burciņas?

Pievilcīgs galda noformējums ir ļoti svarīgs, jo tas piešķir prezentācijai klases un izsmalcinātības sajūtu. Svarīga loma ir maziem traukiem un piederumiem, piemēram, ievārījuma burciņām, medus burciņām, elegantiem sviesta traukiem.

Šie mazie pieskārieni var uzlabot viesu ēdienreizes pieredzi un radīt viņiem nozīmīguma un rūpju sajūtu. Īpaši trauki garšvielām, piemēram, medum, arī palīdz uzturēt kārtību un tīrību uz galda.

Turklāt, izmantojot pievilcīgas un labi noformētas ievārījuma burkas vai piederumus, var uzlabot galda kopējo estētiku, uzlabojot tā vizuālo pievilcību.

Ja meklējat veidu, kā uzlabot galda izskatu, mēs piedāvājam arī dažādus nelielus servēšanas piederumus, piemēram, olu statīvus, maizes grozus, cukurtraukus vai piena krūzes.