Krāsns trauki

2 items total

Cepeškrāsns trauki - obligāts piederums jūsu virtuvē

Kas ir ideāls cepeškrāsns ēdiens?

Cepeškrāsns trauks, ko bieži dēvē par kastroli, iespējams, no arhaiskā franču valodas vārda casse, kas nozīmē mazu katliņu, ir liels, dziļš trauks, ko izmanto gan cepeškrāsnī, gan kā servīzes trauku (tādēļ dažkārt tam ir mazi rokturi). Tas ir viens no būtiskākajiem virtuves rīkiem, un to var izmantot dažādiem mērķiem. Cepamo trauku var izmantot saldiem un sāļiem ēdieniem, desertiem un vakariņu, dārzeņu, gaļas vai augļu ēdieniem. Tas var kalpot kā pannas vai pat cepšanas pannas aizstājējs, tāpēc pārliecinieties, ka iegādājaties augstas kvalitātes cepeškrāsns trauku, kas kalpos jums ilgu laiku un labi izskatīsies uz jūsu virtuves virsmas.

Cepeškrāsns trauki ir izgatavoti no karstumizturīgiem materiāliem, piemēram, stikla, metāla vai fajansa, kas var izturēt 250°C temperatūru un ir piemēroti lietošanai cepeškrāsnī.

Kam var izmantot cepeškrāsns trauku?

Cepšanas traukus var izmantot daudziem kulinārijas eksperimentiem, tāpēc augstas kvalitātes cepeškrāsns trauks jums kalpos ne tikai daudzus gadus, bet arī diezgan bieži. Gatavošanai var izmantot kastroļa trauku:

  • sacepumi (makaronu vai dārzeņu)
  • kartupeļi au gratin
  • enčiladas un pīrādziņi
  • augļu drupatas
  • lasagnas
  • gaļa

Vietnē Kulina jūs atradīsiet galvenokārt keramikas, porcelāna un māla traukus. Ja meklējat lielisku cepeškrāsns trauku, jums vajadzētu pārbaudīt, ko piedāvā Revol zīmols. Mēs garantējam, ka jūs pārsteigs viņu keramikas formas un krāsas! Leģendāri franču zīmola cepamie trauki Emile Henry izgatavoti no HR® (High Resistance) keramikas, kas nodrošina vienmērīgu karstuma izkliedi, ļaujot ēdienam perfekti izcepties līdz pašam centram. To retro izskats un skaistās krāsas lieliski izskatīsies ikvienā virtuvē, un jūs varat tos ērti izmantot, lai pasniegtu ēdienus no cepeškrāsns uzreiz uz galda un ledusskapī.

Atcerieties, ka nedrīkst lietot metāla traukus, jo tie var sagriezt vai saskrāpēt keramikas trauku ārējo slāni!