Pipari SIKARA MADAGASCAR ZANZIBAR 10 g, Peugeot
Code: PG32739Product detailed description
Sikara baltie pipari no Madagaskaras
Izcelsme un vēsture
Zaļo piparu audzēšana ir raksturīgāka Madagaskarai. Audzējot baltos piparus, ir jāļauj tiem nogatavoties, lai iegūtu lielus piparu graudiņus. Žerārs Vīvess ir izveidojis sistēmu, kā dažādās vietās savākt labākos graudus, kurus pēc tam mērcē saldūdenī, mazgā, žāvē saulē un visbeidzot rūpīgi šķiro. Šajā procesā iegūst retus un izcilus baltos piparus.
Padomi un izmantošana gastronomijā
Tas ir piemērots gliemenēm, austerēm, baltai gaļai, mājputnu gaļai, baltām zivīm, cūkgaļai un teļa gaļai, kā arī baltām mērcēm. Lieliski garšo makaronus, rīsus, tvaicētus dārzeņus, grilētus dārzeņus, kabačus, ķirbjus, sēnes, sparģeļus, sarkanās vai parastās pupiņas, tomātus un salātus. Mēs iesakām to izmantot arī desertiem, kas satur apelsīnus un bumbierus.
Par garšu
Baltajiem Sikara pipariem piemīt ļoti svaiga, veģetāla garša
un ziedu garša ar dominējošu mentola noti,
kā arī anīsa, citrona un eikalipta nianses
Piparu malšana
Sasmalcināšanu galvenokārt izmanto, lai pilnībā izceltu piparu garšu. Aromātiskās molekulas ir pipara graudiņa kodolā, bet asās - galvenokārt ārpusē. Tāpēc, lai iegūtu asāku garšu, izmantojiet smalku malumu, bet, lai iegūtu maksimālu garšu, izvēlieties rupjāku malumu, kas lieliski atklās graudu būtību. Pipari jāsamaļ pēdējā brīdī! Spēcīgie mirkļi ir īslaicīgi ... Ja vēlaties izbaudīt piparus vislabākajā veidā, negatavojiet tos kopā ar ēdienu ilgu laiku, jo tie zaudēs savu spēku.
Additional parameters
Category: | Pipari un garšvielas |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 0.1 kg |
Produkta veids: | Malšana |
Kolekcija: | Peugeot ZANZIBAR |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!