Japāņu šefpavāra nazis KIRITSUKEKHD PROFESSIONAL DAMASCUS 19,5 cm, Dellinger

Code: DNGRSXLKH146
Brand: Dellinger
209 € –5 %
Japāņu šefpavāra nazis KIRITSUKEKHD PROFESSIONAL DAMASCUS 19,5 cm, Dellinger
209 € –5 % 197 €
Izpārdots
The item has been sold out…

Ļoti asais japāņu virtuves nazis KIRITSUKE GYUTO KHD PROFESSIONAL DAMASCUS (asmeņa garums 195 mm) ir piemērots gaļas, augļu un dārzeņu sagriešanai, sagriešanai šķēlēs un tīrīšanai, taču, pateicoties asmeņa slīpumam līdz galam, ar to var veikt arī daudz sīkākas darbības. Tas ir universāls nazis, taču tas piedāvā nedaudz vairāk.

Aizraujošo dizainu un augstāko kvalitāti pasvītro 7 damaska tērauda slāņi, tāpēc nazis ir īpaši izturīgs un stingrs un saglabā ilgstošu asumu ar aptuveno HRC 62 cietību. Ar rokām slīpētais un perfekti sabalansētais asais asmens ar mirdzošu damascēna rakstu samazina berzi griešanas laikā un novērš sagrieztu ēdienu pielipšanu pie asmens. Katrs dizains ir pilnīgi unikāls un neatkārtojams, tāpēc katrs nazis ir oriģināls!

KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS virtuves nažam ir ergonomisks rietumu stila rokturis, kas izgatavots no dabīga Olneya tesota koka un rotāts ar retu mamuta zoba fosiliju. Rokturis ir pulēts ar rokām, un ar to būs patīkami strādāt.

Detailed information

Product detailed description

Galvenās priekšrocības:

  • ārkārtējs līdz ārkārtējs asums
  • sagrieztie pārtikas produkti nepielipst pie naža
  • izturīgs asmens izgatavots no 7 damascēna tērauda slāņiem
  • ar rokām pulēts rokturis ar retu mamuta zoba fosiliju
  • neparasts dizains
  • katrs gabals ir oriģināls

Papildu informācija:

  • roktura garums: 125 mm
  • asmeņa garums: 195 mm
  • kopējais garums: 330 mm
  • nevar mazgāt trauku mazgājamā mašīnā - mazgāt tikai ar rokām un pēc tam nekavējoties nožāvēt

Additional parameters

Category: Pavāru naži
Warranty: 2 years
Weight: 0.2 kg
Produkta veids: Japānas nazis
Materiāls: Damaskas tērauds
Krāsa: Brūna
Kolekcija: Dellinger KHD Professional
Margin: E
Izmērs: 33 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: